Op deze pagina
Beschikbaarheid bekijken of reserveren
Praktische info
- Adres: A. Rodenbachstraat 42, Oostkamp
- Sleutel: De deur wordt geopend door de conciërge of de zaalwachter
- Contactpersoon: Praktische afspraken kan je maken met conciërge en uitbater van Cafetaria De Valkaart Jean-Paul Devoogt, tel 0475 967 431 of 050 361 800, jsd.bvba@proximus.be.
Capaciteit zaal
De bovenzaal bestaat uit:
- bovenzaal A (kant sporthal met bar)
- bovenzaal B (geen bar, er is wel een mobiele tapinstallatie beschikbaar)
- keuken
Bovenzaal A en bovenzaal B kunnen apart gehuurd worden. Verder zijn ook volgende combinaties mogelijk:
- bovenzaal A + B
- bovenzaal A + B + keuken
- bovenzaal B + keuken
Bovenzaal A
- oppervlakte: 111,36 m²
- max. toegelaten personen, zonder tafels en stoelen: 167
- max. toegelaten personen, met stoelen: 139
- max. toegelaten personen, met stoelen en tafels: 111
Bovenzaal B
- oppervlakte: 91,35 m²
- max. toegelaten personen, zonder tafels en stoelen: 137
- max. toegelaten personen, met stoelen: 114
- max. toegelaten personen, met stoelen en tafels: 91
Bovenzaal A + B
- oppervlakte: 202,71 m²
- max. toegelaten personen, zonder tafels en stoelen: 304
- max. toegelaten personen, met stoelen: 253
- max. toegelaten personen, met stoelen en tafels: 202
Beschikbaar materiaal
In zaal A + B
- Wifi
- Beamer en scherm
- Geluidsinstallatie en micro
- Flipchart / stiften
- Bistrotafels: 16 stuks
- Tafels: 38 stuks
- Stoelen: 175 stuks
- Podium
- afmetingen: 250/200 cm - 435 cm (hoogte)
In keuken
- Afvalcontainer
- Kuismateriaal
- Afwasbak
- Werktafels (inox)
Baruitbating
Er zijn 2 mogelijkheden.
Uitbating door de gebruiker zelf
- Je koopt de dranken aan bij de uitbater van Cafetaria De Valkaart (zie contactgegevens bovenaan).
- Je koopt de dranken aan 40% van de prijzen in Cafetaria De Valkaart.
- De bestelling gebeurt bij voorkeur minstens 1 maand voor de activiteit.
- De vereniging staat zelf in voor de afwas.
Uitbating door de uitbater van Cafetaria De Valkaart (op vraag van de gebruiker)
- Je maakt bij voorkeur minstens 1 maand voor de activiteit afspraken met de uitbater van Cafetaria De Valkaart Jean-Paul Devoogt (zie contactgegevens bovenaan).
- Je maakt concrete afspraken over:
- het aantal aanwezigen
- het klaarzetten van de zaal
- gewenste dranken
- De afwas gebeurt door de uitbater.
- Als de omzet (op basis van de prijzen in de cafetaria) hoger is dan 300 euro exclusief btw, dan moet de uitbater een korting van 10% aan de vereniging geven.
Lees zeker de praktische richtlijnen voor de baruitbating na. Je vindt het document op deze pagina terug bij Downloads.
Kostprijs
Hoe wordt de prijs berekend?
- De prijs voor het huren van een zaal wordt berekend per uur.
- De prijs per uur is afhankelijk van de type gebruiker, de grootte van de zaal en de aard van de activiteit.
Type gebruiker
Er zijn 3 categorieën:
- Categorie 1 = Oostkampse verenigingen, instellingen en scholen: basistarief
- Categorie 2 = Niet-Oostkampse verenigingen, instellingen en scholen: basistarief x 2
- Categorie 3 = Bedrijven en commerciële activiteiten: basistarief x 4
Grootte van de zaal
De bovenzalen vallen onder de categorie van een 'grote zaal: 60 m² tot 300 m²'
Aard van de activiteit:
- Repetitie:
- Categorie 1: 2 euro per uur
- Categorie 2: 4 euro per uur
- Categorie 3: 8 euro per uur
- Socio-culturele activiteit:
- Categorie 1: 4 euro per uur
- Categorie 2: 8 euro per uur
- Categorie 3: 16 euro per uur
- Maaltijd, optreden, fuif:
- Categorie 1: 10 euro per uur
- Categorie 2: 20 euro per uur
- Categorie 3: 40 euro per uur
Andere prijsafspraken
- De tijd nodig voor klaarzetten en opruimen moet ook aangevraagd en betaald worden.
- Bij het klaarzetten de dag voordien wordt de periode van 23 uur tot 6 uur niet in rekening gebracht.
- De periode tussen meerdere activiteiten (zonder tussentijdse repetities) wordt niet aangerekend. In onderling overleg moet de zaal dan wel nog verhuurd kunnen worden.
Aandachtspunten en andere afspraken
- Gasflessen zijn binnen niet toegelaten
- De keuken kan enkel gebruikt worden om maaltijden op te warmen en niet om ter plaatse warme maaltijden te bereiden.
- Bij maaltijden is de gebruiker volledig vrij bij het kiezen van een traiteur.