Zaalverhuur: bovenzaal De Valkaart

Beschikbaarheid bekijken of reserveren

Praktische info

  • Adres: A. Rodenbachstraat 42, Oostkamp
  • Sleutel: De deur wordt geopend door de conciërge of de zaalwachter
  • Contactpersoon: Praktische afspraken kan je maken met conciërge en uitbater van Cafetaria De Valkaart Jean-Paul Devoogt, tel 0475 967 431 of 050 361 800, jsd.bvba@proximus.be.

Capaciteit zaal

De bovenzaal bestaat uit:

  • bovenzaal A (kant sporthal met bar)
  • bovenzaal B (geen bar, er is wel een mobiele tapinstallatie beschikbaar)
  • keuken 

Bovenzaal A en bovenzaal B kunnen apart gehuurd worden. Verder zijn ook volgende combinaties mogelijk:

  • bovenzaal A + B
  • bovenzaal A + B + keuken
  • bovenzaal B + keuken 

Bovenzaal A 

  • oppervlakte: 111,36 m²
  • max. toegelaten personen, zonder tafels en stoelen: 167
  • max. toegelaten personen, met stoelen: 139
  • max. toegelaten personen, met stoelen en tafels: 111

Bovenzaal B

  • oppervlakte: 91,35 m²
  • max. toegelaten personen, zonder tafels en stoelen: 137
  • max. toegelaten personen, met stoelen: 114
  • max. toegelaten personen, met stoelen en tafels: 91

Bovenzaal A + B

  • oppervlakte: 202,71 m²
  • max. toegelaten personen, zonder tafels en stoelen: 304
  • max. toegelaten personen, met stoelen: 253
  • max. toegelaten personen, met stoelen en tafels: 202

Beschikbaar materiaal

In zaal A + B

Wifija
Beamer en schermja
Geluidsinstallatie en microja
Flipchart / stiftenja
Bistrotafels16
Tafels38
Stoelen175
Podium (afmetingen: 250/200 cm – 435H)ja


In keuken

Afvalcontainerja
Kuismateriaalja
Afwasbakja
Inox werktafelsja

Baruitbating

Er zijn twee mogelijkheden. 

Uitbating door de gebruiker zelf

  • Je koopt de dranken aan bij de uitbater van Cafetaria De Valkaart (zie contactgegevens bovenaan). 
  • Je koopt de dranken aan 40% van de prijzen in Cafetaria De Valkaart. 
  • De bestelling gebeurt bij voorkeur minstens 1 maand voor de activiteit.
  • De vereniging staat zelf in voor de afwas.

Uitbating door de uitbater van Cafetaria De Valkaart (op vraag van de gebruiker)

  • Je maakt bij voorkeur minstens 1 maand voor de activiteit afspraken met de uitbater van Cafetaria De Valkaart Jean-Paul Devoogt (zie contactgegevens bovenaan). 
  • Je maakt concrete afspraken over:
    • het aantal aanwezigen
    • het klaarzetten van de zaal
    • gewenste dranken  
  • De afwas gebeurt door de uitbater.
  • Als de omzet (op basis van de prijzen in de cafetaria) hoger is dan 300 euro exclusief btw, dan moet de uitbater een korting van 10% aan de vereniging geven. 

Lees zeker de praktische richtlijnen voor de baruitbating na. Je vindt het document op deze pagina terug bij Downloads. 

Kostprijs

Hoe wordt de prijs berekend? 

  • De prijs voor het huren van een zaal wordt berekend per uur.
  • De prijs per uur is afhankelijk van de type gebruiker, de grootte van de zaal en de aard van de activiteit. 

Type gebruiker

Er zijn 3 categorieën:

  • Categorie 1 = Oostkampse verenigingen, instellingen en scholen: basistarief
  • Categorie 2 = Niet-Oostkampse verenigingen, instellingen en scholen: basistarief x 2
  • Categorie 3 = Bedrijven en commerciële activiteiten: basistarief x 4

Grootte van de zaal 

De bovenzalen vallen onder de categorie van een 'grote zaal: 60 m² tot 300 m²'

Aard van de activiteit:

  • Repetitie:
    • Categorie 1: 2 euro per uur
    • Categorie 2: 4 euro per uur
    • Categorie 3: 8 euro per uur
  • Socio-culturele activiteit:
    • Categorie 1: 4 euro per uur
    • Categorie 2: 8 euro per uur
    • Categorie 3: 16 euro per uur
  • Maaltijd, optreden, fuif:
    • Categorie 1: 10 euro per uur
    • Categorie 2: 20 euro per uur
    • Categorie 3: 40 euro per uur

Andere prijsafspraken

  • De tijd nodig voor klaarzetten en opruimen moet ook aangevraagd en betaald worden.
  • Bij het klaarzetten de dag voordien wordt de periode van 23 uur tot 6 uur niet in rekening gebracht.
  • De periode tussen meerdere activiteiten (zonder tussentijdse repetities) wordt niet aangerekend. In onderling overleg moet de zaal dan wel nog verhuurd kunnen worden.

Aandachtspunten en andere afspraken

  • Gasflessen zijn binnen niet toegelaten
  • De keuken kan enkel gebruikt worden om maaltijden op te warmen en niet om ter plaatse warme maaltijden te bereiden. 
  • Bij maaltijden is de gebruiker volledig vrij bij het kiezen van een traiteur.