Viering huwelijksjubileum

Inhoud

Gouden jubilarissen (50 jaar gehuwd)

De gouden huwelijksjubilarissen worden elke maand aangekondigd in De Merel. Jullie ontvangen van ons een brief waarbij jullie kunnen aangeven of jullie dit wensen of niet.

Koppels die 50 jaar gehuwd zijn, worden ook uitgenodigd voor een ontvangst door het gemeentebestuur. De ontvangst wordt drie maal per jaar georganiseerd: in januari, juni en september. Wij ontvangen jullie graag met een stukje taart en koffie in aanwezigheid van de andere gouden jubilarissen die in dezelfde periode huwden. De gouden jubilarissen die naar de koffietafel komen, krijgen een geschenk van de gemeente en felicitaties van het Koningshuis. Er wordt een groepsfoto genomen; die wordt in de volgende editie van De Merel opgenomen.

Organiseren jullie zelf een feest naar aanleiding van jullie gouden jubileum, in een feestzaal of thuis? Indien jullie dat wensen, brengt de gemeente de pers hiervan op de hoogte. Jullie vullen hiervoor de antwoordkaart in die jullie samen met de brief ontvangen.

Diamanten (60 jaar gehuwd), briljanten (65 jaar gehuwd), platina (70 jaar gehuwd) en rodium (75 jaar gehuwd) jubilarissen

De diamanten, briljanten, platina en rodium huwelijksjubilarissen worden elke maand aangekondigd in De Merel. Jullie ontvangen van ons een brief waarbij jullie kunnen aangeven of jullie dit wensen of niet.

De ambtenaar van de Burgerlijke Stand zal contact met jullie opnemen om na te gaan of jullie graag een bezoekje krijgen van het College van Burgemeester en Schepenen. Als jullie dit wensen, wordt een afspraak vastgelegd. De jubilarissen die het College van Burgemeester en Schepenen ontvangen, krijgen een geschenk van de gemeente en felicitaties van het Koningshuis.

Indien jullie dat wensen, brengt de gemeente de pers op de hoogte van dit bezoek; na afloop wordt dan een foto gepubliceerd in De Merel.