Projecten in het Zuiden: aanvragen toelage

Aanvraag toelage voor nieuwe organisaties met projecten in het Zuiden

Jaarlijkse aanvraag toelage projecten in het Zuiden

Inhoud

Oostkamp heeft verschillende ge├źngageerde inwoners die een langdurig engagement opnemen met een ontwikkelingsproject in het Zuiden. Om de ontwikkeling van deze projecten met een sterke lokale link financieel te ondersteunen stelt de gemeente een toelage voor projecten in het Zuiden ter beschikking. De lokale organisaties of verenigingen blijven een belangrijke partner voor de gemeente in het opbouwen en ondersteunen van het sociale weefsel.

Als uit het aanvraagformulier blijkt dat alle voorwaarden uit het reglement voldaan zijn voorziet de gemeente een bedrag van 2.500 euro voor de lokale organisatie om te besteden in het ontwikkelingsproject in het Zuiden.

Voor bijkomende inlichtingen kun je contact opnemen met de Mondiale werking van Oostkamp.

Voorwaarden

Enkele aandachtspunten:

  • De aanvraag moet gevalideerd zijn door de aanvrager.
  • Alle onderstaande vragen moeten in uw verslag beantwoord zijn.
  • In het antwoord kan u verwijzen naar documenten als bijlage of een internetadres voor het vervolledigen van de vraag. Dit is vaak een meerwaarde. Vergeet daarnaast niet om de vraag ook op het vragenformulier in te vullen.
  • De aanvraag moet ingediend worden door een inwoner van Oostkamp.
  • De aanvrager is lid van de organisatie/vereniging die de Vlaamse partner is van de organisatie in het Zuiden van het betoelaagde project.
  • De aanvrager is sterk betrokken met het project.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met de Mondiale werking.