Speelpleintje: schade of defect melden

Je kan kiezen voor een formulier mét of zonder authenticatie:

  • Met authenticatie: je geeft ons door wie bent via eID of itsme. Een aantal velden worden hierdoor automatisch aangevuld waardoor je snel je melding kunt doorgeven. We bezorgen je een antwoord op je melding via het e-mailadres dat je ons doorgeeft.
  • Zonder authenticatie: je vult zelf de velden met betrekking tot jouw persoonsgegevens aan. Hou je rijksregisternummer hiervoor zeker bij de hand. We bezorgen je een antwoord op je melding via het e-maladres dat je ons doorgeeft.

Speelpleintje: schade of defect melden (met authenticatie: e-id, itsme)

Speelpleintje: schade of defect melden (zonder authenticatie)

! Sinds begin februari werken we met een nieuwe achterliggende software voor de opvolging van deze meldingen. Het formulier en het proces zullen er dus anders uitzien dan je misschien gewend bent. Mocht je vragen hebben of problemen ondervinden met de werking van het formulier, contacteer ons via informatica@oostkamp.be.

Kinderen en jongeren moeten zo optimaal en veilig mogelijk kunnen spelen. We doen dus ons best om de kwaliteit van de speelterreinen op peil te houden. Daarom komt de onderhoudsploeg regelmatig langs. 

Stel je toch iets vast dat niet is zoals het hoort, vul dan meldingsformulier bovenaan deze pagina in of kom langs bij het Onthaal in OostCampus. We doen ons best om zo snel mogelijk voor een oplossing te zorgen!