Seniornet: computerlessen voor senioren

Inhoud

Seniornet Vlaanderen organiseert computerlessen op maat van senioren onder het moto "Senioren leren senioren". Alle lesgevers en assistenten werken onder het vrijwilligersstatuut.

In een aantal halve dagen kan ook jij de stap zetten naar de computer, de vele toepassingen van internet of het goed gebruiken van jouw mobiele telefoon of tablet.

Alle cursussen worden gegeven door ervaren lesgevers. Er wordt gewerkt in kleine groepen van 10 personen. Iedereen beschikt over een eigen computer of toestel.

Personen zonder (voor)kennis van computers leren alle nodige vaardigheden in de starterscursus. Nadien kunnen ook zij de themacursussen volgen.

Computerlessen in Oostkamp

In het voorjaar van 2023 zijn er weer basiscursussen, vervolgcursussen en themacursussen te volgen. Neem een kijkje in de folder (onderaan deze pagina te downloaden) voor het volledige overzicht met data en prijzen.

Locatie

De cursussen van Seniornet Vlaanderen afdeling Oostkamp vinden plaats in De Stip nabij WZC Sint-Jozef, Sint-Jozefsdreef 8 in Oostkamp of in Tope, Hofstraat 4 in Ruddervoorde.

Inschrijven

Inschrijven voor de cursussen voorjaar 2023 doe je via de webshop of in Bibliotheek-infopunt en bib Ruddervoorde (daar kan je betalen met SjaCos-bonnen).

Contactpersonen Seniornet Vlaanderen Oostkamp

Paul Derycke en Juliaan Maertens: snvl.oostkamp@gmail.com