Waterafvoer, riolering, slikputje: probleem melden

Je kan kiezen voor een formulier mét of zonder authenticatie:

  • Met authenticatie: je geeft ons door wie bent via eID of itsme. Een aantal velden worden hierdoor automatisch aangevuld waardoor je snel je melding kunt doorgeven. We bezorgen je een antwoord op je melding via het e-mailadres dat je ons doorgeeft.
  • Zonder authenticatie: je vult zelf de velden met betrekking tot jouw persoonsgegevens aan. Hou je rijksregisternummer hiervoor zeker bij de hand. We bezorgen je een antwoord op je melding via het e-maladres dat je ons doorgeeft.

Waterafvoer, riolering, slikputje: probleem melden (met authenticatie: e-id, itsme)

Waterafvoer, riolering, slikputje: probleem melden (zonder authenticatie)

! Sinds begin februari werken we met een nieuwe achterliggende software voor de opvolging van deze meldingen. Het formulier en het proces zullen er dus anders uitzien dan je misschien gewend bent. Mocht je vragen hebben of problemen ondervinden met de werking van het formulier, contacteer ons via informatica@oostkamp.be.

Inhoud

De gemeente staat in voor het onderhoud van de riolering op openbaar domein. Stel je een afvoerprobleem vast en bevindt de oorzaak zich vermoedelijk op openbaar domein? Vul dan het meldingsformulier hierboven in. De dienst Publieke Ruimte behandelt daarna jouw melding.

Indien de verstopping zich voordoet op het openbaar domein, gebeurt de ontstopping gratis.