Oostkamp loopt: het loopcriterium dat Oostkamp verbindt

Gepubliceerd op dinsdag 12 mrt 2024 om 12:45 uur

‘Oostkamp loopt’ is een loopcriterium waarmee gemeente Oostkamp de inwoners wil oproepen en belonen om deel te nemen aan de lokale loopevenementen. Na een succesvolle editie in 2023, wordt dit loopcriterium hernomen in 2024. We verwelkomen ook 2 nieuwe lopen in het loopcriterium: de Colorrun en de Zwemloop. 

Zoveel mogelijk inwoners aan lopen krijgen, is de insteek van het loopcriterium. Op die manier brengt de gemeente ook de verschillende loopevenementen in Oostkamp onder de aandacht van iedereen die wil lopen.

Praktische info

‘Oostkamp loopt’ beloont elke loper (jong of oud, geoefend of amateur) van zodra hij of zij aan minimum 3 wedstrijden deelgenomen heeft en daarvoor 3 stempels heeft ontvangen. Vanaf 3 stempels krijgt iedere deelnemer een sportieve prijs.

Elke deelnemerskaart met minimum 3 stempels maakt ook kans op een hoofdprijs. Die worden uitgereikt bij de lancering van het loopcriterium in 2025.

Deelname aan het loopcriterium is gratis voor iedereen die deelneemt aan de loopevenementen. Stempelkaarten voor ‘Oostkamp loopt’ zijn te verkrijgen bij de inschrijvingstafel van elke loop.

Je kan stempels verzamelen en kaarten inleveren op alle deelnemende loopevenementen: