Doodgereden dier: melding maken

Je kan kiezen voor een formulier mét en zonder authenticatie: 

  • Met authenticatie: je geeft ons door wie je bent via eID of itsme. Een aantal velden worden hierdoor automatisch aangevuld waardoor je snel je melding kunt doorgeven. We bezorgen je een antwoord op je melding via het e-mailadres dat je ons doorgeeft.
  • Zonder authenticatie: je vult zelf de velden met betrekking tot jouw persoonsgegevens aan. Hou je rijksregisternummer hiervoor zeker bij de hand. We bezorgen je een antwoord op je melding via het e-mailadres dat je ons doorgeeft.

Melding doodgereden dier (met authenticatie: e-id, itsme) 

Melding doodgereden dier (zonder authenticatie)

Inhoud

Jaarlijks sterven in Vlaanderen zo’n 5 miljoen dieren op de weg. Dat zijn er 14.000 per dag of één om de zes seconden. Ook in Oostkamp worden helaas regelmatig dieren doodgereden.

  • Ligt er een aangereden kat, ree, vos of ander dier op de openbare weg? Meld het ons via het e-formulier bovenaan deze pagina. Wij halen dit dier dan op.
  • Iedere kat of hond die opgehaald wordt, controleren wij op aanwezigheid van een chip. Indien de gegevens van de eigenaar van het dier via die weg gevonden worden, contacteren we de persoon in kwestie.