Jubileumviering verenigingen: toelage en receptie

Aanvraag toelage en receptie jubileumviering vereniging

Inhoud

De verenigingen blijven de motor van het sociale leven in Oostkamp. Een ideale gelegenheid om de waardering voor de werking van de verenigingen te tonen, is bij jubileumvieringen met een veelvoud van 25 jaar. Bij deze gelegenheden wordt de continuïteit van de vereniging ook extra in de verf gezet.

Bij een jubileumviering met een veelvoud van 25 jaar wordt deze ondersteuning aan de Oostkampse vereniging toegekend:

  • een toelage van 250 euro;
  • een receptie aangeboden door gemeente Oostkamp;
  • een bijkomend geschenk.

Toelage en receptie

De receptie wordt georganiseerd en bekostigd door de gemeente. Wij zorgen voor personeel en een basisreceptie (witte en rode wijn, plat en spuitwater, cola en cola zero). Er zijn geen hapjes of speciale dranken (cava, bier, cocktails …) inbegrepen in de receptie.

Indien de vereniging dit verkiest kan de vereniging de receptie zelf organiseren en een tussenkomst krijgen in plaats van de basisreceptie. De tussenkomst in de receptiekosten bedraagt dan 2,50 euro per deelnemer met een maximum van 250 euro.

Bij de viering zal een afgevaardigde van het gemeentebestuur aanwezig zijn. De gemeenteraadsleden en de pers worden door onze diensten uitgenodigd.

Doe een aanvraag voor de toelage en receptie via het digitaal loket.

Evenementenformulier

Als je voor de viering ook uitleenmateriaal wenst te ontlenen, vergunningen of bijzondere toelatingen nodig hebt, een verkeerswijziging wenst aan te vragen … dien je via deze webpagina het digitaal evenementenformulier in