Buitenspeeldag

Op woensdag 19 april is het weer zover: de Buitenspeeldag. Op die dag zetten we buiten spelen extra in de verf (al doen we dat natuurlijk het liefst het hele jaar door).

Spelen op de speelplaats

Welkom op deze speelplaatsen voor een waaier aan leuke activiteiten zoals workshop circus, vuur maken, go-cartsparcours, reuzetrampoline, slackline, workshop krijtatelier, reuzebellen blazen, bouw je eigen fort, grime, workshop spikeball …

Breng zeker ook zelf je fiets, step, bal … mee. En een drankje of een snack. We zorgen voor tafels, maar op de meeste locaties is er geen bar. Iedereen is welkom, maar kinderen moeten begeleid zijn door een volwassene.

Spelen op het speelplein

Op het speelplein Vrijgeweidestraat Baliebrugge kan je je uitleven op de nieuwe speeltoestellen en voorziet het Oudercomité van VBS Baliebrugge een toffe bar en enkele activiteiten.

Op het  speelplein Dominiek Savio in Ruddervoorde is er o.a. een workshop spikeball, bouw je eigen fort en Xl-springkasteel.

Skaten

Wil je je skateskills verbeteren? Leer heel wat bij tijdens de skate-initiatie van 14 tot 16 uur, begeleid door Skate Vlaanderen. Je kan ter plaatse een skateboard en beschermingsmateriaal gebruiken.

Slecht weer?

Kom spelen in de polyvalente zaal in OostCampus (Siemenslaan 1), in de evenementenzaal in Ridefort (Sportstraat 2) en onder het afdak van sommige schoolspeelplaatsen. Volg Jeugddienst Oostkamp op Facebook en Instagram.

Contact

Jeugd

Adres
OostCampus (Onthaal) Siemenslaan 1 , 8020 Oostkamp
tel
050 819 900
jeugd@oostkamp.be