Advies duurzaam bouwen en verbouwen

Inhoud

Jouw droomhuis? Begin met bouwadvies!

Wil je renoveren of plan je een volledige nieuwbouw? Dan is een uitgebreid bouwadvies zeker iets voor jou. Adviseurs screenen je plannen en bekijken waar je nog winst kan boeken op het vlak van comfort en budget.

Wat mag je verwachten?

  • kwalitatief en onafhankelijk bouwadvies
  • een gesprek van anderhalf uur
  • persoonlijk en op maat, helder en duidelijk
  • vervangt niet het werk van de architect (geen technische berekeningen of details)

Je krijgt een oplossing op maat en concrete antwoorden op je vragen. Isoleer ik best het dak, de muren of de vloer? Hoe renoveer ik mijn woning? Welke premies kan ik aanvragen? …

Wil je meer weten over isolatie, ventilatie, verwarming, zonne-energie of keuze van materialen? Advies op maat rendeert, voor zowel nieuwbouw, als kleine verbouwingen of aanpassingen. Ook je architect is welkom!

Wie geeft het bouwadvies?

Acasus geeft als onafhankelijke vzw advies aan particulieren die een verbouwing of nieuwbouw plannen. Acasus is een inspiratie- en kenniscentrum over duurzaam wonen, bouwen en renoveren voor zowel particulieren als organisaties in West-Vlaanderen. Het is een gezamenlijk initiatief van de Provincie West-Vlaanderen en de POM West-Vlaanderen.

Hoe kan je gratis bouwadvies aanvragen?

Vul het aanvraagformulier in of neem contact op via info@acasus.be. De adviseurs maken binnen de twee weken een afspraak.

Dankzij de steun van de Provincie West-Vlaanderen en de gemeente Oostkamp is het bouwadvies gratis voor inwoners van Oostkamp.