Bereikbaarheid

Kom op zondag 12 mei supporteren voor de 1000 km voor Kom op tegen Kanker, aan De Valkaart (A.Rodenbachstraat 42).

Kom met de fiets of te voet

Kom met de fiets of te voet naar De Valkaart. Parkeer je fiets in de Hogedreef.

Neem je toch de auto?

Parkeer als inwoner van Oostkamp op de parking van Aldi, Middenschool St-Pieter (via Marechalstraat), Facet ... Opgelet: Er is geen doorgaand verkeer mogelijk in de A. Rodenbachstraat tussen 6 - 18 uur.

Kom je met de bus?

Dan zijn de dichtstbijzijnde haltes in de Stationsstraat en aan de Hogedreef. Opgelet: De bussen rijden tussen 6 - 18 uur om via Moerbrugge. De haltes in de Gaston Roelandtsstraat - Brugsestraat - A. Rodenbachstraat worden dan niet bediend.

Woon je langs het parcours?

  • Er zijn 11 verschillende pelotons. Sommige rijden Oostkamp binnen en buiten via de Brugsestraat - A. Rodenbachstraat. Andere rijden via de Kortrijksestraat - Walstraat - Majoor Woodstraat - Brugsestraat - A. Rodenbachstraat.
  • De straten, woningen en handelszaken blijven bereikbaar, behalve in de A. Rodenbachstraat ter hoogte van de erehaag en De Valkaart.
  • In de A. Rodenbachstraat is geen doorgaand verkeer mogelijk tussen 6 -18 uur.
  • Hou rekening met de vertrek- en aankomsttijden van de pelotons. Op die momenten kan er hinder zijn. De aankomst van de pelotons in de erehaag is voorzien tussen 12 -13.10 uur. De pelotons vertrekken daar opnieuw tussen 13.40 - 15 uur.