Begraafpark: schade of probleem melden

Je kan kiezen voor een formulier mét of zonder authenticatie:

  • Met authenticatie: je geeft ons door wie bent via eID of itsme. Een aantal velden worden hierdoor automatisch aangevuld waardoor je snel je melding kunt doorgeven. We bezorgen je een antwoord op je melding via het e-mailadres dat je ons doorgeeft.
  • Zonder authenticatie: je vult zelf de velden met betrekking tot jouw persoonsgegevens aan. Hou je rijksregisternummer hiervoor zeker bij de hand. We bezorgen je een antwoord op je melding via het e-maladres dat je ons doorgeeft.

Begraafpark: schade of probleem melden (met authenticatie: e-id, itsme)

Begraafpark: schade of probleem melden (zonder authenticatie)

! Sinds begin februari werken we met een nieuwe achterliggende software voor de opvolging van deze meldingen. Het formulier en het proces zullen er dus anders uitzien dan je misschien gewend bent. Mocht je vragen hebben of problemen ondervinden met de werking van het formulier, contacteer ons via informatica@oostkamp.be.

De gemeente werkt aan sobere groene begraafparken waar nabestaanden in alle rust en sereniteit afscheid kunnen nemen van hun dierbare overledene. Gras, bomen en struiken maken van de begraafparken een stemmige groene oase. Verhardingen worden tot een strikt minimum beperkt.

De gemeente wil ook inzetten op kwalitatieve dienstverlening. Op elk begraafpark is een servicepunt voorzien met een waterkraan, gieters, afvalcontainers en een infobord. Per begraafpark wordt jaarlijks een planning voor de onderhoudsbeurten opgesteld. We werken hiervoor samen met sociale economiebedrijven.

Stel je toch iets vast van schade of een probleem aan het servicepunt, het groen of de paden? 
Vul dan het meldingsformulier bovenaan deze pagina in of kom langs bij het Onthaal in OostCampus. We doen ons best om zo snel mogelijk voor een oplossing te zorgen!