3 x sportieve voornemens

Gepubliceerd op woensdag 27 dec 2023 om 12:16 uur

1. Maak je eigen sportmix met sport-je-fit

Wil je sporten op momenten die voor jou passen? Kan je niet wekelijks sporten door ploegenwerk of heb je weinig vrije momenten?
Sport-je-fit heeft een gevarieerd aanbod van yoga, gevechtsporten, badminton, aquagym, conditiegym ... Hiervoor wordt samengewerkt met lokale verenigingen en lesgevers.

Sport-je-fit lessen betaal je met je sport-je-fit badge uit je online portefeuille. De sport-je-fit badge vraag je aan in de webshop of bij het Onthaal van OostCampus.
Bij de start van de les zal de lesgever jouw badge met persoonlijke barcode inscannen. Zo ben je ingeschreven en is jouw deelname betaald.

2. Huur een sportzaal

Zin om samen met je gezin of vrienden te komen sporten in De Valkaart of Ridefort? Dat kan in enkele klikken!

  1. Ga naar de zaalreservaties op de website.
  2. Selecteer de locatie en de datum waarop je wil reserveren en kijk of de zaal vrij is.
  3. Log in om de zaal voorlopig te boeken. je neemt dus een optie op de zaal.
  4. Nadien krijg je een e-mail met de bevestiging en precieze kostprijs.

Een sportzaal huren kost 7.20 euro per uur. Groot materiaal zoals voetbaldoelen, tennisnet, badmintonnet zijn aanwezig. Klein materiaal zoals ballen, rackets, pluimpjes moet je zelf voorzien.

Goed om weten:

  • Reserveer bij voorkeur minimum 7 dagen vooraf.
  • Voor last-minute reservaties neem je contact op via 050 819 925 of reservaties@oostkamp.be
  • Als losse gebruiker kan je enkele een sportzaal huren. De gemeente verhuurt geen culturele zalen voor familiebijeenkomsten of priv√©feesten zoals babyborrels en verjaardagen.

3. Ga met vrienden sporten met je Sport na School-pas

Oostkampse jongeren tussen 12 en 18 jaar sporten actief na de schooluren, zowel in Oostkamp als in de regio. Dankzij de medewerking van diverse sportclubs kunnen zij genieten van een ruim sportaanbod in regio Brugge. Zowat alle klassieke sporten, maar ook trampoclass, padel, line-dance, kickboks fit, taekwondo, Kenpo karate ... en nog zoveel meer tot zelfs aangepast sporten met CP-voetbal zit in het aanbod.

Op de website van sportnaschool geef je de postcode 8020 in en vraag het volledige uurrooster op van alle activiteiten in je buurt. Voor een SNS-pas vanaf 22 januari tot en met 24 mei betaal je 35 euro