Winnaars van de 10.000 stappenclash

Gepubliceerd op maandag 10 jun 2024 om 11:34 uur

In de maand mei stond de campagne 10.000 stappen, elke stap telt centraal. Hiermee wilde de gemeente Oostkamp zoveel mogelijk inwoners stimuleren om meer te bewegen én al deze beweegacties te registreren. De inspanningen worden ook beloond: 4 deelnemers ontvangen een prijs voor hun deelname.

In de maand mei namen de inwoners van verschillende Vlaamse steden en gemeenten het al stappend tegen elkaar op. In een tijd waarin gezondheid en welzijn centraal staan, heeft gemeente Oostkamp niet getwijfeld om mee te doen aan deze Vlaamse stappenclash 10.000 stappen, elke stap telt. Het is een uitdaging die verenigt en individuen aanmoedigt om actiever te worden. De inspanningen worden ook beloond: 4 deelnemers ontvangen een prijs voor hun deelname aan de stappenclash.

Tips om meer te bewegen in 8020

In mei kregen inwoners via de gemeentelijke communicatiekanalen tips om meer te bewegen. Deelnemen aan de VIP24 challenges, aan de activiteiten in het evenementendorp van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker, baantjes zwemmen in De Valkaart, fietsen naar het werk, een van de vele wandel- en fietsroutes in 8020 ontdekken …

Winnaars

Oostkamp nam deel in de categorie tussen de 20.000 - 50.000 inwoners en eindigt op plaats 25. De Oostkampse deelnemers hebben samen 18.698.168 stappen gezet, goed voor 13.089 km wandelplezier.

De persoon met de meeste stappen in groep Oostkamp is Inge Secru. Zij wint de hoofdprijs: een activity tracker ter waarde van 100 euro.

De 3 cadeaubonnen ter waarde van 50 euro worden verloot onder de andere deelnemers uit de groep. De gelukkige winnaars zijn: Marleen Dobbels, Celine Scheyving en Jordy Du Jardyn.

Als gezonde gemeente blijft Oostkamp oproepen om meer te bewegen. Want bewegen is het mooiste cadeau dat je je gezondheid kan geven!