SPORTDORP vzw

Sport- en themakampen tijdens de krokusvakantie voor kinderen van 3 t.e.m. 12 jaar 11 maand en 29 dagen. Tijdens de krokusvakantie van 8 tot 17.30 uur in Het SINt-ANDREASLYCEUM te SINT-KRUIS, Brugge.

De allerkleinsten, de kleuters vormen "DE SPEELTUIN". Ervaren kleuterjuffen zorgen er voor een aangepast kleuterprogramma, dans, zang, poppenspel, knutselen, koken, sporten, watergewenning op woensdagmiddag (op een uur waarop het zwembad gesloten is voor het publiek),...en dolle pret. De kinderen van de eerste graad 'DE KINDERFABRIEK", die van de tweede graad "HET BENGELPARK" en die uit de derde graad tot ..."DE TIENERHUT" hebben tijdens de voormiddag de KEUZE uit: "het voetbalveld", "de dans-studio", " het knustel-hok" of "het kook-eiland". Daar nemen ervaren onderwijzers of onderwijzeressen en regenten LO het heft in handen. 's Middags geniet iedereen van een WARME MAALTIJD, soep, hoofdgerecht en lekker dessertje...Tijdens de namiddag is er voor hen de SPORTWINKEL, heel wat sporten komen hier aan bod tijdens een doorschuif met keuzes. Op dinsdag en donderdag nemen ook zij een duik in het zwembad achter gesloten deuren. Tijdens de dag is er ook een 10uurtje en een 16uurtje met een gezond drankje.

Op vrijdag sluiten wij de deuren van SPORTDORP met een slothappening en een receptie met een hapje en een drankje voor GROOT en klein, voor de ouders, grootouders en iedereen die wil...en dan is het opnieuw aftellen geblazen tot een volgend sportdorp, 365 dagen later.

Lidgeld 130/120
Aantal leden afhankelijk van het aantal inschrijvingen
Werkterrein SINT-ANDREASLYCEUM
Doelgroep van 3 tot 12 jaar 11 maand en 29 dagen
Tijdschrift sportdorp dagblad op kamp
Aanvaardt SJACOS-bon Nee

Contact

Declerq Evy Watersnipstraat 13 8020 Oostkamp
Tel. 050707304
GSM 0498 97 61 82
LCP