DE JONGEREN VAN VROEGER kaarters en Rummikubclub

De Kaarters- & Rummikub club "De Jongeren van Vroeger" (JVV) bestaat reeds sedert vele jaren (officieel sedert 1980), en is er voor jong en oud(ere)!

Wekelijkse kaarten-en rummikub namiddag op maandag (niet-feestdag of brugdag) in het Gemeenschapshuis of de Evenementenzaal te Ruddervoorde, wat verzorgd wordt door gemotiveerde vrijwilligers!

Het seizoen begint in principe op de eerste speelmaandag van het nieuwe jaar, en eindigt de maandag vóór Kerstmis. Er is onderweg ook een verlofperiode voorzien, en dit vanaf 15 juli tot 15 augustus.(Nieuwe regeling, in voege sedert januari 2022) Gemiddeld zijn er jaarlijks 42 speeldagen mogelijk.

Aanvang stipt op 13u30, duurtijd tot omstreeks 16u30. Koffie of thee met een koek en soms gebak én zelfs een snoep is er voor ELKE deelnemer voorzien!

En dit slechts voor de luttelele som van €2,00/pp. Meerdere koffie of thee mogelijk voor eenzelfde prijs. Ook kunnen frisse dranken bekomen worden tijdens het kaarten en rummikub-spel, en dit aan betaalbare prijzen. De eerste 3 spelen tellen mee voor het kampioenschap, de verliezer betaalt dan €0.20 met een maximum van €0.60. Vanaf dan is het vrij spelen tot het einde van de namiddag. 

Jaarlijkse maaltijd met viering van de Kampioenen met een feestmaal in feestzaal "Het Ridderhof" te Veldegem, in principe de derde speelmaandag van het nieuwe seizoen vanaf 11u30. Steeds een mooie dag met een lekker diner erbij. Na de maaltijd wordt dan nog vrijblijvend een kaartje gelegd, naar vaste gewoonte. Die dag wordt dan NIET gekaart in het Gemeenschapshuis of de Evenementenzaal

IEDEREEN welkom gedurende het ganse jaar door mits vooraf te bellen, en dit ten laatste tegen maandag 11u00. (Wegens organisatorische redenen)

Ook diegenen, die af en toe eens willen deelnemen in de loop van het jaar of later wensen als vaste deelnemer beschouwd te worden. 

Vaste deelnemers dienen alleen hun eventuele afwezigheid vooraf te melden.

GEEN lidgeld vereist! Iedereen welkom!

Let wel: Alleen spelers, die ook lid zijn van OKRA Ruddervoorde, zijn verzekerd. Alle niet-leden OKRA Ruddervoorde zijn dit dus niet.

Meer Info?

Bij de voorzitter: Ivan Hessels (0496/877297) of penningmeester Hans Vandenberghe (0486/785447)

Lidgeld Geen vereiste
Aantal leden Een zestig tal (ZONDER lidgelden nodig)
Werkterrein RIDEFORT Ruddervoorde
Doelgroep 55 +
Website Geen
Tijdschrift Geen
Aanvaardt SJACOS-bon Nee

Contact

Hessels Ivan Marjoleinstraat 3 8020 Ruddervoorde
GSM 0496/877297 & 0486/785447
LCP