DE JONGEREN VAN VROEGER kaarters en Rummikubclub

De Kaartensclub Rummikub "De Jongeren van Vroeger" bestaat reeds sedert vele jaren, en is er voor jong en oud(ere)!

Wekelijkse kaarten-en rummikub namiddag op maandag (niet-feestdag) in het Gemeenschapshuis of Evenementenzaal (Covid-19) te Ruddervoorde, wat verzorgd wordt door gemotiveerde vrijwilligers!

Aanvang stipt op 13u30, duurtijd tot omstreeks 16u30. Koffie's of thee met een koek en soms gebak én zelfs een snoep voor ELKE deelnemer voorzien! En dit slechts voor de luttelele som van €2,00. Meerdere koffie of thee mogelijk voor eenzelfde prijs. Ook kunnen frisse dranken bekomen worden tijdens de kaarting en Rummikub aan betaalbare prijzen. De eerste 3 spelen tellen mee voor het kampioenschap, de verliezer betaalt dan €0.20 met een maximum van €0.60. Vanaf dan is het vrij spelen tot het einde van de namiddag. (Wegens Covid-19 wordt de herstart op 12 juli 2021 tot eind dit jaar gespeeld zonder kampioenentitel, alsook zal de kampioenenviering in januari 2022 vervangen worden door een herstart nieuwseizoen maaltijd, aan sterk verminderde prijs, te zaal Het Ridderhof te Veldegem. Meer info later)

Jaarlijkse maaltijd met viering van de Kampioenen Kaartersclub Rummikub, onder voorbehoud voorafgegaan door een vrijblijvende Eucharistieviering, in principe telkens de 2de maandag van januari vanaf 10u30 in de Sint Eligiuskerk te Ruddervoorde met aansluitend de feestmaaltijd in feestzaal "Het Ridderhof" te Veldegem vanaf 11u30. Steeds een mooie dag met een lekker diner erbij. Na de maaltijd wordt dan nog vrijblijvend een kaartje gelegd, naar vaste gewoonte.

Die dag wordt dan NIET gekaart in het Gemeenschapshuis of Evenementenzaal.

Het lopend seizoen (vanaf januari dus!) begint in principe telkens de derde maandag van januari en eindigt de derde maandag van december. Tevens is er een vakantiestop ingelast,  beginnend de derde maandag van juli tot en met 15 augustus.

IEDEREEN welkom gedurende het ganse jaar door mits vooraf te bellen, en dit ten laatste tegen maandag 11u00. (Wegens organisatorische redenen)

Ook diegenen, die regelmatig eens willen deelnemen in de loop van het jaar of wensen als vaste deelnemer beschouwd te worden. 

GEEN lidgeld vereist! Iedereen welkom!

Meer Info?

Bij de voorzitter: Ivan Hessels (0496/877297) of penningmeester Hans Vandenberghe (0486/785447)

P.S.: Er zijn enkele wijzigingen toegepast, die ons moet  toelaten om economisch gezond te blijven, ook omdat onze vertrouwde feestzaal De Zwaan geen feesten meer aanvaardt én ook is er nu een vakantieperiode ingelast in het lopende seizoen vanaf 2022. Voor het overige zijn de oude waarden behouden gebleven.

Lidgeld Geen vereiste
Aantal leden Een zestig tal (ZONDER lidgelden nodig)
Werkterrein RIDEFORT Ruddervoorde
Doelgroep 55 +
Website Geen
Tijdschrift Geen
Aanvaardt SJACOS-bon Nee

Contact

Hessels Ivan Marjoleinstraat 3 8020 Ruddervoorde
GSM 0496/877297 & 0486/785447
LCP