SJaCosbon

Inhoud

Het bonnenboekje is een geldig betaalmiddel voor de inwoners van Oostkamp voor Oostkampse vrijetijdsactiviteiten (jeugd, cultuur en sport), georganiseerd door de gemeente. Ook verenigingen en organisaties aanvaarden de SJaCosbon.

Het boekje bevat bonnen ter waarde van 1, 2 en 3 euro voor een totaal bedrag van 25 euro. Als je betaalt met de bonnen, moet je met gepast geld betalen, er wordt dus geen geld teruggegeven. Bijvoorbeeld: als de kostprijs 5,50 euro is, kan je 5 euro geven in de vorm van bonnen en bijbetalen met een muntstuk van 0,50 euro. De bonnen staan op naam en adres. Je kan 1 boekje per adres en 1 extra boekje per kind ten laste kopen, met een maximum van 4 boekjes per adres.

De boekjes kunnen aangekocht worden in het Onthaal in OostCampus, in Bibliotheek-infopunt en de bibliotheek in Ruddervoorde, zolang de voorraad strekt.

Einde SJaCosbonnen

Het systeem van de SJaCosbonnen wordt vervangen door UiTPAS Regio Brugge. Dit is een vrijetijdspas waarmee je altijd voordelig aan tal van cultuur-, sport- en jeugdactiviteiten kunt deelnemen. Je kunt de SJaCosbonnenboekjes nog inleveren t.e.m. 31 december 2023.

Kostprijs

  • 22,50 euro
  • 5 euro voor personen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds (OMNIO-statuut) Je bewijst dit door middel van een klevertje van je mutualiteit.