Ruddervoorde Koers | 68ste Sint-Elooisprijs | dinsdag 18 juni

Gepubliceerd op woensdag 5 jun 2024 om 14 uur

Op dinsdag 18 mei organiseert Veloclub Riddersport Ruddervoorde de 68ste Sint-Elooisprijs. Tussen 13.30 en 17.30 uur rijden de Elites met Contract 15 ronden, in totaal 166,5 km. Voor wie niet aanwezig kan zijn, is er opnieuw een live uitzending op Focus-WTV. Zo hoeft niemand de koers te missen. Op en rond het parcours gelden een aantal specifieke maatregelen om het verkeer in goede banen te leiden. 

Verkeerssituatie

  • Er is eenrichtingsverkeer over de volledige omloop: Torhoutsestraat - Sijslostraat - Bergenstraat - Vrijgeweidestraat - Groenhovestraat - Cijnsdreef - Torhoutsestraat - Sasputstraat - Polderstraat - Vrijlatenstraat - Vliegend Paardstraat - Westkantstraat - Torhoutsestraat
  • Alle handelaars, landbouwers, zelfstandigen en industriëlen vragen we om bestellingen of leveringen voor of na de wedstrijd te laten plaatsvinden. Gelieve klanten of leveranciers hiervan te verwittigen.
  • Die dag geldt een specifieke regeling met De Lijn voor de duur van de wedstrijd. Buslijn 21 (Brugge – Zwevezele – Tielt) en streeklijn 64 (Torhout-Ruddervoorde) zullen het centrum van Ruddervoorde niet aandoen.

VC Riddersport heeft de omwonenden hiervan per brief op de hoogte gebracht.

Meer info: Ruddervoorde Koers – Sint-Elooisprijs