Quiz in 't licht

Quiz in 't licht: dat was 1à weken op rij een online quiz van een Oostkampse vereniging of organisatie. We daagden de inwoners uit om na te gaan hoe goed zij Oostkamp kennen en wat er allemaal leeft in onze gemeente.

Doe mee!

Meer info

Quiz 10: Heemkundige Kring Oostkamp

Quiz 9: FLAC atletiekclub Oostkamp

Quiz 8: Ouderraad Sint-Pieter

Quiz 7: Koninklijke Fanfare De Eendracht

Quiz 6: het Eurocomité

Quiz 5: Heemkundige Kring Hertsberge

Quiz 4: Moerbrugge

Quiz 3: Politiezone Het Houtsche

Quiz 2: Apegem Sportief

Quiz 1: ParkPop

Wat is ‘Quiz in ’t licht’?
Fysiek samen komen om aan een quiz deel te nemen is nog niet mogelijk. Daarom bieden we samen met Oostkampse verenigingen en organisaties vanaf donderdag 14 januari wekelijks een online quiz aan. Deze quiz zal telkens in het teken van de vereniging of organisatie staan die de quiz ‘kaapt’. We dagen de inwoners uit om na te gaan hoe goed zij Oostkamp kennen en wat er allemaal leeft in onze gemeente. De quizzen zijn korte, leuke uitdagingen die inwoners kunnen invullen en uitproberen waar en wanneer zij dat wensen. Of je nu achter je computerscherm zit tijdens een welverdiende pauze wanneer je thuiswerkt of op je smartphone terwijl je ontspant na een lange schooldag. Je zal deze quiz ook kunnen delen met elkaar via sociale media. Op deze wijze willen we de verbondenheid en het enthousiasme van onze inwoners stimuleren.

De online quiz wordt telkens via de gemeentelijke Facebookpagina bekend gemaakt en is ook terug te vinden op deze pagina. Via de Facebookpagina #8020 dagen de verenigingen en instanties, aan de hand van een filmpje, jou uit om aan hun quiz deel te nemen. Neem er zeker een kijkje!

Praktisch

dienst Cultuur

OostCampus, vrije tijd, loket 0 (Onthaal)

Siemenslaan 1
8020 Oostkamp

tel.050 819 900
fax050 552 408
cultuur@oostkamp.be visitekaartje
LCP