Prijsuitreiking winnaars spaaractie “tof da je ier ziet”

Gepubliceerd op maandag 8 jul 2024 om 19 uur

In mei en juni 2024 viel er heel wat te winnen in centrum Oostkamp dankzij de spaaractie “tof da je ier ziet”: een prijzenpot van 3.500 euro met als hoofdprijs een waardebon van 500 euro. De winnaars zijn nu gekend.

Om de handels- en horecazaken in centrum Oostkamp te ondersteunen tijdens de laatste fase van de werken aan het kruispunt Kortrijksestraat/Schooldreef, organiseerde de gemeente samen met Unizo en Shopping Oostkamp een spaaractie: tof da je ier ziet, tof da je meedoet!

Tussen 6 mei en 30 juni gaven de 60 deelnemende handels- en horecazaken in centrum Oostkamp spaarkaarten en stickers mee aan hun klanten. Met een volle spaarkaart van 12 stickers maakte je kans op een van de waardebonnen uit de prijzenpot van 3.500 euro.

De spaaractie was een groot succes: 7.177 spaarkaarten werden ingediend in de wedstrijddozen bij de 60 deelnemende handels- en horecazaken. Er werden 43 winnaars geloot. De  drie hoofdprijswinnaars werden uitgenodigd op om maandag 8 juli hun prijs in ontvangst te nemen. 

  • De gelukkige winnaar Donald Vion wint de hoofdprijs: een waardebon van 500 euro.  
  • Aurore Vervoort en Koen Beuselinck winnen elk een waardebon van 250 euro. 

Ook de 10 deelnemers die een waardebon van 100 euro winnen werden uitgenodigd. De overige 30 winnaars krijgen een waardebon van 50 euro. Zij worden persoonlijk gecontacteerd.

Burgemeester Jan de Keyser: “Het is hartverwarmend om te zien dat klanten tijdens wegenwerken trouw blijven aan hun vaste winkels. Deze spaaractie onderstreept nogmaals het belang van lokaal winkelen en het toont aan dat er in Oostkamp veel kwaliteit en service wordt geboden. Bedankt om te shoppen in 8020!”