Oproep vrijwilligers: bezoek jij ook een 85-plusser?

Gepubliceerd op dinsdag 28 feb 2023 om 10 uur

In 2023 gaan Oostkampse vrijwilligers opnieuw op stap om alle 85-plussers die niet in een woonzorgcentrum verblijven te bezoeken. Sinds 2009 wordt dit initiatief van de Seniorenraad tweejaarlijks herhaald. De nadruk ligt op een gezellige babbel met de 85-plusser. Daarnaast krijgen de bezochte senioren een enveloppe met heel wat info en een nieuw exemplaar van de seniorengids, alsook een mooie attentie.

De bezoeken werden de voorbije jaren telkens als heel waardevol ervaren, en dit zowel door de 85-plussers zelf als door de vele vrijwilligers waarop we een beroep mochten doen. Voor deze editie gaan we op pad tijdens de zomermaanden, van juli tot en met september. We hopen op die manier, met het mooie weer en de langere dagen, nog meer 85-plussers te kunnen bereiken.

Door het stijgende aantal 85-plussers in Oostkamp, zijn nieuwe vrijwilligers die graag een of enkele bezoeken voor hun rekening nemen, zeker meer dan welkom! Heb je een hart voor senioren, houd je van een babbel en ga je graag op pad in eigen buurt? Stel je dan kandidaat als vrijwilliger via het digitaal formulier op onze website of telefonisch 050 819 920.