Ontmoetingshuizen in Oostkamp

Inhoud

De geur van koffie en gebak, met open armen ontvangen worden, spontane babbels … Onze ontmoetingshuizen stralen huiselijke gezelligheid uit. Het is moeilijk om je er niet meteen thuis te voelen. Kom jij ook eens langs? 

Welkom in deze ontmoetingshuizen in 8020

Tope in Ruddervoorde 

Ooit gestart met koffie, frisdrank en gebak. Maar intussen kan je voor veel meer in Tope terecht. Er is onze spelotheek waar je speelgoed en gezelschapsspelen kan ontlenen. Ook de vormingen in samenwerking met AVANSA, het petanqueveld, de oliebollenbak, de computer- en breilessen … zorgen dat er steeds meer volk over de vloer komt. 
Voorzitster en vrijwilligster Lisette Vandeputte

Het Hertenbos

’t Gezelletje in Oostkamp 

Ontmoetingshuis 't Gezelletje is een vaste waarde in Oostkamp. 25 jaar gelden wilden vijf mensen een antwoord bieden op de vaststelling dat ook in Oostkamp achter gewone gevels verdoken armoede schuilging en dat uitsluiting en eenzaamheid een groot probleem waren. Een veertigtal vrijwilligers stapten mee in het verhaal en de werking groeide. 

Nieuwvliet in Nieuwenhove

Toelage voor welzijnsverenigingen

Ben je een Oostkampse welzijnsvereniging die zijn schouders zet onder een van de ontmoetingshuizen in 8020? Via het aanvraagformulier hierboven kan je je toelage aanvragen.