Het nieuwe cultuurseizoen 2022-2023 is er

Dit najaar komen o.a. Compagnie Cecilia, Koen Wauters, Het Prethuis, Jessie De Caluwe & Hilde Van Laere en Absynthe Minded naar Oostkamp.

3, 2, 1 ... tijd om weer te genieten van cultuur in Oostkamp! Benieuwd naar het volledige cultuurprogramma? Neem een kijkje in de cultuurfolder. Elke inwoner van Oostkamp krijgt die in de week van 8 augustus ook in de bus. 

KAARTVERKOOP

De kaartverkoop voor de voorstellingen van het najaar 2022 start op woensdag 31 augustus om 17 uur, enkel online. Vanaf 1 september kun je ook tickets reserveren in Bibliotheek-infopunt en in de bibliotheek van Ruddervoorde.

Reserveren via de webshop betekent dat je onmiddellijk online moet betalen.

Opgelet: de kaartverkoop voor de voorstellingen in het voorjaar 2023 is voorzien op woensdag 30 november om 17 uur.

PRAKTISCH

  • Per voorstelling kan 1 persoon maximum 15 kaarten bestellen.
  • Verkochte kaarten worden niet teruggenomen, tenzij bij annulering van de voorstelling.
  • Er worden enkel losse tickets verkocht, geen abonnementen.

KORTINGEN
Jongeren tot 26 jaar, 65-plussers en wie een European Disability Card (EDC) heeft, krijgen een korting van 10%. Bij afname van 15 kaarten voor eenzelfde voorstelling krijg je eveneens een korting van 10%. Kortingen zijn niet van toepassing bij filmvoorstellingen. Kortingen zijn niet cumulatief.

ANNULERING VOORSTELLING
Bij annulering van een voorstelling word je verwittigd en worden de tickets terugbetaald.

NIET-UITVERKOCHTE VOORSTELLINGEN
Bij niet-uitverkochte voorstellingen kun je – een kwartier voor aanvang van de voorstelling – tickets aan de helft van de normale toegangsprijs kopen met een minimum van 5 euro per persoon. Hiervoor kun je terecht in de locatie waar de voorstelling plaatsvindt. Reserveren is niet mogelijk.

op 08 augustus 2022
Nieuwsoverzicht
LCP