Stap mee in de campagne van 10.000 stappen

10.000 stappen in het straatbeeld (grote weergave)

De campagne 10.000 stappen werd  in een nieuw jasje gestoken. Heb je de wegwijzers al zien hangen aan het station, op het Gemeenteplein, aan De Valkaart …? Hiermee tonen we dat kleine afstanden tussen locaties in je buurt makkelijk te voet of met de fiets af te leggen zijn.

Te voet zie en beleef je trouwens zoveel meer! Dat mooie kleedje in de etalage, de geur van versgebakken brood, een buurvrouw waar je een praatje mee kan maken … En ondertussen ben je goed bezig om 10.000 stappen per dag te halen.
 
Om deze actie nog meer te verspreiden, doen we een beroep op onze behulpzame handelaren. De straatambassadeur bij jou uit de buurt zal in augustus langskomen met de vraag of je al dan niet een poster van de campagne 10.000 stappen wenst uit te hangen in de maand september. Op de poster staan slogans die geschikt zijn voor verschillende handelaren, bijv. voor een restaurant: stap voor stap naar een gezonde hap. Meer hoef je niet te doen!
 
Zo bouwen we samen aan een zorgzame buurt, in de ruime zin van het woord. Levenskwaliteit, gezondheid en welzijn staan centraal met de campagne ’10.000 stappen: elke stap telt!’. 

Stap je mee in deze campagne? Alvast bedankt!

Heb je de straatambassadeur gemist en wil je graag een affiche? Vraag er eentje aan via warmegemeente@oostkamp.be.

op 18 juli 2022
Nieuwsoverzicht
LCP