Helpende hand(elaar)

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Fien van Bakkerij Sinnaeve (grote weergave)
Sinds kort zijn de burenhulpkaarten ook te verkrijgen bij Bakkerij Sinnaeve in Baliebrugge.

Sinds kort zijn de burenhulpkaarten ook te verkrijgen bij Bakkerij Sinnaeve in Baliebrugge. Lokale handelaars hebben vaak wel zicht op wie er hulp nodig heeft in de buurt. Daarom helpen sommige van hen graag mee met onze initiatieven van burenhulp. Fien van Bakkerij Sinnaeve was meteen overtuigd om als lokale handelaar mee te werken. Ze hoopt een inspiratie te zijn voor andere handelaren uit 8020.

"Als handelaar merk je dat ouderen hulp nodig hebben en die niet durven te vragen. Met deze burenhulpkaarten wordt de drempel voor hen wat lager. Ze merken dat ze niet met hun hulpvraag moeten blijven zitten. Hierdoor voelen ze dat ze er niet alleen voor staan", vertelt een enthousiaste Fien.

Wil je als handelaar ook je schouders zetten onder dit warme project? Mail naar economie@oostkamp.be en we bezorgen je een handige display met de burenhulpkaarten.

De burenhulpkaarten zijn gratis at te halen aan het Onthaal in OostCampus, in Bibliotheek-infopunt, bij je straatambassadeur en nu ook bij Bakkerij Sinnaeve in Baliebrugge.

op 14 juli 2022
Nieuwsoverzicht
LCP