Nieuw aanbod computerlessen najaar 2022

Opleidingen senioren (grote weergave)
In het najaar 2022 is er opnieuw een aanbod computerlessen i.s.m. Seniornet Vlaanderen vzw. Naast basiscursussen en vervolglessen zijn er ook themalessen waaronder itsme, jouw digitale sleutel om je veilig aan te melden bij de overheid en privé.

Alles wordt meer en meer digitaal. Met onze korte lessen op maat van senioren willen we jullie helpen op de digitale snelweg. Je start met een basisles en nadien leer je de knepen van het vak in een vervolgles. Aansluitend kun je je vervolmaken in korte themacursussen.

De lessen worden gegeven aan kleine groepen. Naast de lesgever is er ook een assistent om je te helpen zodat je goed kan volgen. 

Leren werken met je smartphone of tablet? Ontdekken hoe je itsme kan gebruiken om veilig online aan te melden? Of ben je op zoek naar meer info over mobiel bankieren? Voor elk wat wils in het aanbod computerlessen voor het najaar 2022!

Inschrijvingen starten op woensdag 24 augustus via de webshop of in Bibliotheek-infopunt en bib Ridefort. Maak je keuze in het programma computerlessen.

op 16 augustus 2022
Nieuwsoverzicht
LCP