Vaccinatiecentrum De Valkaart blijft open tijdens de zomermaanden

Vaccin (grote weergave)

Het vaccinatiecentrum De Valkaart is in de zomermaanden open op woensdag 10 augustus van 16 tot 18 uur. Daarna op woensdag 7 september van 16 tot 18 uur.

Als deze datum niet past, kan je naar het callcenter bellen op het nummer 050 40 49 40, die een afspraak voor je kan maken in een nabijgelegen centrum, zoals de Groene Meersen in Zedelgem (open op 19/7 en 30/8).

Op vakantie in het buitenland. Hoe zit dit met het CST?

Voor je op reis vertrekt, kan je op de website van FOD Buitenlandse zaken nagaan wat het reisadvies is wat betreft vaccinaties, voor jouw bestemming. 

CST heb je binnen Europa voorlopig niet meer nodig. Het PLF formulier is voorlopig niet meer van toepassing wanneer je België terug binnenkomt.

In sommige landen (buiten Europa) vraagt men voor elke toegediende prik het certificaat van vaccinatie bij aankomst. Je kan in de Covid Save app de vervallen certificaten vernieuwen (‘controleer op nieuwe certificaten’).

Controleer het reisadvies van je bestemming 

Booster na booster voor mensen die gevaccineerd zijn met het Janssens Vaccin

Wie gevaccineerd is met het Janssen Vaccin kan nog altijd een tweede booster krijgen. We versturen hiervoor geen uitnodigingen. Deze vaccinatie is vrijwillig en enkel mogelijk voor volwassenen en minstens 3 maanden na hun vorige booster.         

Als je een tweede boosterprik wil, kan je bellen naar het callcenter 050 40 49 40 (enkel in de voormiddag).

Wat breng je mee op de dag van vaccinatie

  • Je identiteitskaart
  • Een mondmasker

Voel je je ziek of heb je koorts, annuleer dan je afspraak of neem contact op met het callcenter op 050 40 49 40 (enkel in de voormiddag).

op 27 juni 2022
Nieuwsoverzicht
LCP