Bestuur komt naar u toe

icoon nieuws  (grote weergave)
Tijdens de grote kermissen in Oostkamp ‘komt het bestuur naar u toe’. Op de gelijknamige activiteit krijgen de aanwezigen een korte stand van zaken van de actuele dossiers in de gemeente.

Het belang van ontmoeting kan niet genoeg onderstreept worden. En waar is er meer kans tot ongedwongen en gezellig samenzijn dan op een kermis? Samen met de lokale verenigingen, handelaren, horeca … is er deze zomer in alle deelgemeenten een mooi kermisprogramma samengesteld met voor elk wat wils. Ook het gemeentebestuur zelf is op de (grote) kermissen (Ruddervoorde, Oostkamp, Hertsberge en Waardamme) aanwezig, met een korte van stand van zaken van actuele dossiers en met een gratis drankje voor alle aanwezigen.

In elke deelgemeente

‘Bestuur komt naar u toe’ vindt plaats tijdens de grote kermissen:

  • Tijdens de kermis in Ruddervoorde: op zondag 26 juni om 10.45 uur
  • Tijdens de kermis in Oostkamp: op zondag 7 augustus om 11 uur
  • Tijdens de Hertsbergse feesten op zondag 28 augustus
  • Tijdens de kermis in Waardamme in het derde weekend van september

Het programma van de kermissen is hier terug te vinden.

Burgemeester Jan de Keyser: “Na twee lastige corona-jaren is er eindelijk weer ruimte om elkaar echt te ontmoeten. En dat is belangrijk. Mensen hebben contact nodig om zich goed te voelen. Daarom zijn we blij om te zien dat onze verenigingen onze oproep zo ter harte nemen en zich weer volop inzetten om leuke activiteiten te organiseren. Ook als bestuur willen we naar buiten komen. Vandaar het initiatief ‘Bestuur komt naar u toe’. Geen lange speeches of formele presentaties, maar een korte stand van zaken over de projecten die mensen aanbelangen. Met de kans om daarna gezellig bij te praten.”

op 22 juni 2022
Nieuwsoverzicht
LCP