Kruispunt Zedelgemsestraat eerder klaar dan gepland

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

zicht op de Zedelgemsestraat (grote weergave)
Niet alleen in Moerbrugge lopen de werken vlotter dan voorzien, ook de werken van het Agentschap Wegen en Verkeer in de Zedelgemsestraat zullen eerder klaar zijn.

Als alles vlot blijft gaan en het blijft goed weer, zullen de werken klaar zijn tegen vrijdag 24 juni (in plaats van half juli) en kan de weg opengesteld worden voor het verkeer. Vanaf dan kan men vanuit Ruddervoorde terug via de Zedelgemsestraat richting E403 en Veldegem. 

Volgende werken moeten nu nog gebeuren:

  • Aanleg van de lussen in de toplaag asfalt. Die lussen detecteren het verkeer en zorgen voor de rood/groen-regeling. Om de verkeerslichten te programmeren, mag er absoluut geen verkeer over rijden.
  • Aanleg van de voetpaden
  • Aanbrengen van de wegmarkeringen en plaatsen van de verkeersborden

De werken om de Sijslostraat te vernieuwen (richting Loppem) zitten ook op schema. Het deel van de Sijslostraat tussen de Zedelgemsestraat en de Veldhoekstraat zal, zonder onvoorziene zaken, afgewerkt zijn tegen de kerstvakantie.

Ben je op zoek naar specifieke info over de riolerings- en wegenwerken in de Sijslostraat? Neem dan hier een kijkje www.oostkamp.be/sijslostraat.

Heb je vragen? De medewerkers van de dienst Publieke Ruimte helpen je graag verder: tel 050 819 880 of openbarewerken@oostkamp.be.

op 14 juni 2022
Nieuwsoverzicht
LCP