Rook je en wil je er graag mee stoppen?

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Buddy Deal (grote weergave)
In mei nodigt Stichting tegen Kanker alle rokers uit om te stoppen met roken. Je staat er niet alleen voor: met de hulp van een buddy en de ondersteuning van Stichting tegen Kanker geven we jouw kansen een stevige boost!

Onderzoek leert dat wie 1 maand lang stopt met roken 5 keer meer kans heeft om er definitief vanaf te geraken. Veel ex-rokers geven bovendien aan dat de steun van een vriend of familie enorm helpt. Daarom roepen we de roker en zijn buddy op om samen de uitdaging aan te gaan: in ruil voor de inspanningen van de stopper belooft de buddy een tegenprestatie. Zij sluiten zo een Buddy Deal voor een maand van 1 tot en met 31 mei.

Hoe sluit je een Buddy Deal?

  1. Zowel de stopper als de buddy registreren zich tussen 1 en 30 april via de website Buddy Deal.
  2. De buddy verbindt zich om een tegenprestatie te leveren en steunt de stopper bij zijn uitdaging.
  3. Met de hulp van zijn buddy en onze steun en tips houdt de stopper het vol… ook na 31 mei!

Deelnemen zonder buddy kan ook: dan zorgt Stichting tegen Kanker voor de nodige ondersteuning.

Waarom de campagne steunen?

Elk jaar zijn er in België nog steeds 14.000 mensen die vroegtijdig sterven door de gevolgen van roken. Daarom wil Stichting tegen Kanker zoveel mogelijk mensen en middelen mobiliseren om de strijd tegen tabak te versnellen en rokers op weg naar een gezondere levensstijl te helpen. De meeste rokers stoppen zonder professionele hulp. Daarom is deze rookstopmaand voor hen een ideale uitdaging.

op 27 april 2022
Nieuwsoverzicht
LCP