Oostkamp | Guido Gezellestraat | heraanleg voetpaden en opritten

Nu de nutsleidingen vernieuwd zijn, zal de dienst Wegen van de gemeente starten met de volledige heraanleg van de voetpaden en opritten. Tijdens de werkuren wordt doorgaand verkeer plaatselijk omgeleid.

In de volledige Guido Gezellestraat komen er nieuwe voetpaden en nieuwe opritten. De voetpaden worden aangelegd in grijze betonstraatstenen; de opritten in antracietkleurige betonstraatstenen.

De heraanleg gebeurt door de dienst Wegen van de gemeente. De werken starten in de week van 11 april. Er wordt gestart aan de kant van de oneven nummers, ter hoogte van nummer 11. De werkzone schuift op richting A. Rodenbachstraat.

Hinder tijdens de werken: 

  • Om vlot en veilig te kunnen werken, wordt de werkzone tijdens de werkuren afgesloten voor doorgaand autoverkeer. Fietsers kunnen steeds passeren. De woningen in de werkzone kunnen ook tijdens de werkuren bereikt worden met de wagen.
  • Tijdens de heraanleg van de oprit is de oprit en garage niet toegankelijk. Dit duurt ongeveer een week, de uithardtijd inbegrepen.

Heb je vragen naar aanleiding van deze werken? Spreek de medewerkers ter plekke aan of neem contact met projectleider Eve Dezutter: 050 819 880 of openbarewerken@oostkamp.be.

op 25 maart 2022
Nieuwsoverzicht
LCP