Heraanleg Moerbrugsestraat | Noodbrug wordt afgebroken

Noodbrug (grote weergave)
Om de werken veilig te kunnen uitvoeren is het noodzakelijk om het jaagpad tussen Beernem en Moerbrugge volledig af te sluiten van dinsdag 7 tot en met vrijdag 17 juni.

Vanaf het weekend van 4 en 5 juni kunnen fietsers en voetgangers terug over de kanaalbrug. Kort daarna start De Vlaamse Waterweg nv met het afbreken en weghalen van de noodbrug.

Verloop van de werken

Eerst wordt de stelling op beide oevers weggehaald. Nadien komt er een drijvende kraan ter plaatse om de brug weg te nemen. Daarna worden de brugpijlers afgebroken.

Hinder voor fietsers en voetgangers 

Om deze werken veilig uit te voeren wordt het jaagpad van dinsdag 7 tot en met vrijdag 17 juni volledig onderbroken tussen Moerbrugge en Beernem. 

Fietsers en voetgangers volgen in beide richtingen een lokale omleiding via de Patersonstraat, de Gevaartsestraat, via de fietserstunnel onder het spoor richting de Stuivenbergstraat, de Bornebeekstraat en de Halvemaanstraat richting Beernem. 

Blijf op de hoogte! 

Meer informatie is steeds te vinden op deze webpagina, in De Merel en op onze Facebookpagina. Liever het laatste nieuws onmiddellijk in je mailbox? Schrijf je dan zeker in voor onze wekelijkse, digitale nieuwsbrief.

op 02 juni 2022
Nieuwsoverzicht
LCP