Eindejaarsactie met prijzenpot van 10.000 euro

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

In december wordt lokaal shoppen extra beloond. Shopping Oostkamp, Unizo Oostkamp-Hertsberge en Unizo Ruddervoorde- Waardamme hebben opnieuw de handen in elkaar geslagen voor een eindejaarsactie. Maar liefst 71 handelaren doe mee!

December is traditioneel de maand waarin er veel geshopt wordt, ook lokaal. Het promoten van lokaal shoppen ter ondersteuning van de lokale ondernemers blijft een belangrijk actiepunt van de gemeente. Net als ervoor zorgen dat lokaal shoppen een echte beleving wordt voor de inwoners. Deze eindejaarsactie komt aan beide noden tegemoet. Het is al voor het vijfde jaar op rij dat deze eindejaaractie wordt georganiseerd. Sinds 2019 is er een sterke samenwerking van Shopping Oostkamp, Unizo Oostkamp-Hertsberge en Unizo Ruddervoorde- Waardamme.

Hoe verloopt de eindejaarsactie?

Wie van 1 tot en met 31 december aankopen doet in 8020 steunt daarmee dus niet alleen de lokale economie maar maakt ook kans om in de prijzen te vallen. De prijzenpot, goed voor 10.000 euro, is rijkelijk gevuld met:

  • 1 hoofdprijs t.w.v. 1.000 euro voor een dag vol beleving en verwenmomenten in Oostkamp
  • 20 prijzen t.w.v. 250 euro
  • 2 BeleefOostkamp.cadeaubonnen t.w.v. 100 euro
  • 80 BeleefOostkamp.cadeaubonnen t.w.v. 50 euro

Per aankoop in een deelnemende handelszaak krijg je winstkansen met je BeleefOostkamp.pas (Joyn-kaart of -app) of met eindejaarslotjes. De 71 deelnemende handelszaken herken je aan de affiche in de vitrine. Je vindt een overzicht ook op deze pagina. De uitgelote winnaars worden persoonlijk gecontacteerd vanaf 17 januari 2022.

Deelnemers die geen BeleefOostkamp.pas hebben, vragen de handelaar naar zo’n BeleefOostkamp.pas. Om kans te maken op een van de prijzen, moet deze pas online worden geregistreerd. 

Jan de Keyser, burgemeester: “Of het nu de kapper, de opticien, de fruitwinkel of de boekhandel is: lokale winkeliers maken onze dorpen mooier. In iedere winkel staat een straffe ondernemer die zijn of haar best doet en alles uit de kast haalt om klanten zo goed mogelijk te helpen. De lokale winkels zorgen voor het onderscheid, voor een nieuwe ontdekking. Het zijn de winkels waar je vroeger als kind een schelletje kreeg of waar je je eerste eigen zakgeld besteedde. Het zijn de winkels die iedere buurt en dorp uniek maken. Winkels om te koesteren!

Lokale winkels geven ook een boost aan de lokale omgeving. Lokale winkels steunen vaker de lokale omgeving. Denk daarbij aan het steunen van de plaatselijke sportvereniging, toneelgezelschap … Maar soms zijn ze ook de kartrekkers van een aantal grotere initiatieven, zoals de kermissen.

Met de kerstinkopen voor de deur, slaan de lokale handelaars de handen in elkaar. Met tal van hoofdprijzen en waardbonnen willen ze u EXTRA verwennen in de eindejaarsperiode. Naast de kwaliteit en klantgerichtheid, krijgt u nu nog een reuze prijzenpot erbij. Zonder aarzelen kan u LOKAAL SHOPPEN. Ik ben alvast fier op de 8020-eindejaarsactie.”

op 29 november 2021
Nieuwsoverzicht
LCP