UPDATE - workshops voor vrijwilligers

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

8_vrijwilliger (grote weergave)

Om de vele Oostkampse vrijwilligers te bedanken, organiseren we gratis workshops met voor elk wat wils.

Naar aanleiding van de corona-maatregelen die op 20 november zijn ingegaan, zijn er een aantal wijzigingen in het aanbod van workshops voor vrijwilligers. De info uit De Merel december (op 29 en 30 november in je bus) is dus jammer genoeg niet meer correct. Hieronder vind je de juiste informatie.

1. Brouwerijbezoek in De Leite – woensdag 1 december vanaf 16 uur ter plaatse

Wat maakt de bieren van brouwerij De Leite zo speciaal? Je komt het allemaal te weten tijdens een rondleiding doorheen de brouwerij. En natuurlijk mag een degustatie niet ontbreken!

2. Lezing door Frank Keunen: ‘Goesting het leven’ – woensdag 8 december om 19 uur in de bovenzaal van De Valkaart - GEANNULEERD

Deze workshop is geannuleerd en wordt verplaatst naar april 2022.

Frank Keunen (°1963), auteur en manager bij Belfius, heeft een boek geschreven om van het persoonlijk zelfstandig naamwoord goesting een werkwoord te maken. Het boek werd geschreven voor de uitbraak van COVID 19 maar is en zal inhoudelijk actueler zijn dan ooit.

“Ik wil met mijn lezingen iedere toehoorder voor de spiegel plaatsen, laten inzien dat alles maar tijdelijk is, stel niets uit, probeer het ‘nu’ te vatten, leef met mensen die u energie geven en probeer in iedere situatie op zoek te gaan naar het positieve! “

3. Workshop kalligrafie - donderdag 9 december om 14 uur in Morris, Kortrijksestraat 473 - EXTRA DATUM

De sessie van donderdag 9 december is volzet. Er is een extra datum voorzien waarvoor je nog kan inschrijven: donderdag 16 december.

Jurgen Vercaemst gaat samen met jullie met het vulpotlood aan de slag. Je leert de basisregels van het handletteren of lettertekenen, een eerste stap in de wondere wereld van de kalligrafie.

Ben je vrijwilliger en heb je interesse? Schrijf dan in via 050 819 959 of vrijwilligers@oostkamp.be. De plaatsen zijn beperkt.

op 18 november 2021
Nieuwsoverzicht
LCP