Oproep Boodschap Aan De Overkant

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Boodschap Aan De Overkant (grote weergave)
Vanaf 10 november is er een nieuwe locatie voor het projecteren van de warme boodschappen.

De afgelopen 2 weken kon je op de voorgevel van het oude gemeentehuis op het Gemeenteplein fraai verlichte boodschappen lezen. Vanaf woensdag 10 november verschijnen jullie warme boodschappen op een nieuwe locatie, op de muur ter hoogte van jeugdhuis Den Artisjoc (JOC), als je Oostkamp binnenrijdt. Gezien we dit najaar extra aandacht hebben voor (psychische) kwetsbaarheid bij jongeren, leek dit ons een mooie locatie om onze projecties in een ‘nieuw licht’ te steken.

Boodschap Aan De Overkant vertrekt in eerste instantie vanuit de vraag: “Wat zou je schrijven als je nog 1 sm-mis-je kon sturen naar een overleden dierbare?”. Tijdens de donkere maanden staan we vaker dan anders stil bij alle mensen van wie we in het verleden afscheid hebben moeten nemen.

Daarnaast is het net een moment om dankbaar te zijn voor de mooie herinneringen die we koesteren of de kleine dingen in ons leven waar we soms onvoldoende aandacht voor hebben.

We willen dan ook graag een oproep doen om in je pen te kruipen en een inspirerend stukje proza of poëzie op het platform te posten om iemand die jou dierbaar is een hart onder de riem te steken. Of gewoon om te laten weten waar jij dankbaar om bent.

Alle boodschappen worden opnieuw verzameld en in een slideshow geprojecteerd, vanaf zonsondergang tot 22 uur en dit nog tot en met 30 november.

Stuur jouw boodschap in

op 10 november 2021
Nieuwsoverzicht
LCP