Oproep Boodschap Aan De Overkant

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Boodschap Aan De Overkant (grote weergave)
Wat zou jij schrijven als je nog 1 sm-mis-je kon sturen naar een overleden dierbare? Vanaf maandag 25 oktober kan je jouw boodschap insturen en wordt deze geprojecteerd op de gevel van het Gemeentehuis.

Met 1 november in aantocht staan we meer dan ooit stil bij alle mensen van wie we in het verleden of tijdens de corona-pandemie afscheid hebben moeten nemen. Het is een moment om even achterom te kijken en te tonen dat we onze dierbaren niet vergeten.

Wat zou je schrijven als je nog 1 sm-mis-je kon sturen naar een overleden dierbare? Dat is de insteek van Boodschap Aan De Overkant: je zet jouw boodschap op een online platform en dit wordt in een slideshow geprojecteerd. De projectie is te zien op de voorgevel van het Gemeentehuis op het Gemeenteplein in Oostkamp.

Je kunt nu al boodschappen insturen. De projectie start maandagavond 25 oktober, elke dag van zonsondergang tot 22 uur. Het insturen van boodschappen en het bekijken van de projecties kan tot en met 30 november.

Hiermee legt gemeente Oostkamp ook dit najaar de focus op 8020 in ’t licht: zorgen voor extra warmte en verbondenheid onder de inwoners.

Stuur jouw boodschap in

op 22 oktober 2021
Nieuwsoverzicht
LCP