Ontmoetingsgroep voor ouders van jonge kinderen

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Ontmoetingsgroep jonge ouders (grote weergave)
Huis van het Kind DOZ start, samen met zijn partners, een ontmoetingsgroep voor ouders van jonge kinderen op, in ontmoetingshuis Nieuwvliet.

Ben je nog niet zo lang geleden mama/papa geworden of ken je jonge ouders in je omgeving? Huis van het Kind Damme-Oostkamp-Zedelgem (DOZ) start, samen met zijn partners, een ontmoetingsgroep voor ouders van jonge kinderen op.

In deze groep kan je andere ouders ontmoeten, ideeën met elkaar uitwisselen, ervaringen delen of gewoon gezellig samen zijn. Deze groep staat open voor zowel vaders als moeders. Ook jouw kinderen (tot 3 jaar) zijn van harte welkom.

De ontmoetingsgroep gaat door in het ontmoetingshuis Nieuwvliet (Lieven Gevaertplein 4 in Oostkamp), elke twee weken op dinsdagvoormiddag, telkens van 9 tot 11 uur. 1 x per maand wordt er ook een activiteit of workshop (gratis) aangeboden door een van de partners van Huis van het Kind DOZ.

Programma 2021:

12/10/21: Workshop babymassage (gratis toegang - inschrijven voor 08/10 via huisvanhetkind@oostkamp.be)

26/10/21: Ontmoetingsmoment (inschrijven niet nodig)

9/11/21: Workshop Huis van het Kind DOZ (gratis toegang - inschrijven voor 2/11 via huisvanhetkind@oostkamp.be)

23/11/21: Ontmoetingsmoment (inschrijven niet nodig)

7/12/21: Workshop ‘Bewegen met baby’s’ door Kind & Gezin (gratis toegang - inschrijven voor 30/11 via huisvanhetkind@oostkamp.be)

21/12/21: Ontmoetingsmoment (inschrijven niet nodig)

op 01 oktober 2021
Nieuwsoverzicht
LCP