Lunch met de collega's in het Beukenpark

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kiosk in 't park (grote weergave)
Boterhammen in het park op donderdag 29 juli en 5 augustus tussen 12 en 14 uur in het gezellige Beukenpark

Breng je picknick mee en kom samen met de collega's gezellig lunchen in het sfeervolle Beukenpark. We zorgen voor dekens, kussens, stoelen en picknicktafels. Er is geen bar voorzien. We zorgen wel voor ambiance.

Op donderdag 29 juli tussen 12 en 14 uur treden Wim Debbaut (gitaar/accordeon) en de Zingende Tandarts Inge Stassen (zang/dwarsfluit) op. Ze vormen al bijna 10 jaar een muzikaal duo. Ze brengen covers in alle genres en spelen graag in op de wensen van het publiek. Meezingen mag, er staat zelfs een extra microfoon klaar voor ieder die het duo wil komen versterken! Zij treden gratis op, maar vragen om een goed doel te steunen: Philippine Dental Mission.

Op donderdag 5 augustus tussen 12 en 14 uur staat Jazztronomy geprogrammeerd: het nieuwste project rond pianist Robin Vantomme. Dit jazztrio met Oost- en West-Vlaamse roots duikt in het rijke archief van 'The Great American Songbook'. Drie jonge wolven die klassiekers zoals 'Beautiful love', 'Blue Bossa' en 'Autumn Leaves' naar hun eigen hand zetten.

De activiteiten gaan door bij droog weer. Hou het Facebookevenement Kiosk in 't park in de gaten voor eventuele wijzigingen i.f.v. het weer.

Boterhammen in 't park maakt deel uit van het programma van Kiosk in 't park. Ook welkom op de andere activiteiten!

op 28 juli 2021
Nieuwsoverzicht
LCP