Verkeerssituatie tijdens kermis Oostkamp

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Info (grote weergave)
Eind juli is er in het centrum van Oostkamp kermis. Gelieve rekening te houden met de gewijzigde verkeerssituatie.

Vrijdag 30 juli start de kermis in centrum Oostkamp. Gelieve rekening te houden met:

  • Verkeersvrij centrum | vrijdag 30/7 tot en met zondag 1/8  

Naar aanleiding van de verschillende activiteiten in het centrum van Oostkamp tijdens het kermisweekend, zullen er parkeerverboden gelden en straten afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. Gelieve de signalisatie te respecteren die zal uitstaan in: de Majoor Woodstraat, De Stationsstraat, de Guido Gezellestraat, de Brugsestraat, de Kortrijksestraat, de Schooldreef, de Kapellestraat, de Marechalstraat en het Gemeenteplein. 

  • Kermisattracties in de Schooldreef 

De kermiskramers hebben toegang tot de Schooldreef vanaf woensdag 28 juli om 14 uur tot dinsdag 3 augustus om 15 uur. Er geldt een parkeerverbod en er is geen doorgang mogelijk, behalve voor het plaatselijke verkeer. 

  • De Lijn 

De haltes tussen beide rotondes (t.h.v. Siemenslaan en A. Rodenbachstraat) worden niet bediend op zaterdag en zondag, telkens tussen 13 en 22 uur. De Lijn neemt de alternatieve route via de A. Rodenbachstraat. Er zijn tijdelijke haltes aan de rotonde van de Albrecht Rodenbachstraat en de rotonde van de Siemenslaan.  

Wat betreft de corona-maatregelen, hou onze website en Facebookpagina in de gaten over de laatste stand van zaken hierover.  

op 23 juli 2021
Nieuwsoverzicht
LCP