Jeugdraad Oostkamp organiseert opnieuw BLOKKOT voor tweedezitters

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

noun_studying_2131337 (2) (grote weergave)
Na het succes van BLOKKOT in de periode mei-juni in O-Forty en de kerk van Ruddervoorde neemt Jeugdraad Oostkamp opnieuw het initiatief om een studeerplek aan te bieden aan tweedezitters in augustus. In Oostkamp kunnen studenten terecht in de nieuwe kantoorgebouwen van O-Forty.

Studenten die nood hebben aan een andere studeeromgeving kunnen opnieuw terecht in de kantoorgebouwen van O-Forty in Oostkamp. Er is plaats voor dagelijks 20 studenten. Voor Ruddervoorde wordt voor deze periode geen stille studeerplek voorzien. Er hoeft niet op voorhand gereserveerd te worden, er moet ter plaatse wel geregistreerd worden. De gemeente is fier op het engagement dat de jeugdraad hier opnieuw opneemt.

In de examenperiode van juni 2021 mocht O Forty 107 verschillende studenten ontvangen, met een maximum van 35 per dag. De kerk van Ruddervoorde bood onderdak aan 41 verschillende studenten, met een maximum van 15 per dag.

Voor de meest recente praktische richtlijnen en updates kun je terecht op de Facebookgroep ‘BLOKKOT Oostkamp en Ruddervoorde’. Dit is alvast de algemene praktische informatie:

  • Kapellestraat 138, 8020 Oostkamp
  • Open van 26 juli – 3 september
  • Elke dag van 8.30 – 19.30 uur, ook op zon- en feestdagen
  • Gratis stroom en wifi beschikbaar
  • Gratis parking (op -1)
  • Koffie en lunch kunnen ter plaatse worden aangekocht

Uiteraard zijn ook de vigerende corona-maatregelen van toepassing.

op 20 juli 2021
Nieuwsoverzicht
LCP