Sheltertenten als locatie voor zomeractiviteiten van Oostkampse verenigingen

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

shelter (grote weergave)
Net als in 2020 zullen we ook in 2021 onze evenementen anders moeten organiseren dan dat we het gewoon zijn. We willen terug bij elkaar komen en leuke plannen maken. Het gemeentebestuur ondersteunt dit en voorziet in zomerse pop-up’s, zodat verenigingen gratis over een buitenlocatie beschikken.

Op deze locaties kunnen verenigingen en ondernemers activiteiten organiseren. Naast de tent heb je ook gratis tafels, stoelen, elektriciteit en een basisverlichting ter beschikking. Bij de tenten in Ruddervoorde en Oostkamp wordt ook een podium voorzien. 

Bij mooi weer zullen in de tent op het Sint-Pietersplein ook huwelijken voltrokken worden. Koppels die dat wensen, kunnen hiervoor kiezen.

Tenten op verschillende locaties

Er zijn twee vaste locaties waar gedurende de zomervakantie een tent blijft staan: op het Sint-Pietersplein in Oostkamp en aan Dominiek Savio in Ruddervoorde. Daarnaast komt er een mobiele tent op enkele andere locaties. Dit is het overzicht van alle locaties en wanneer er een tent zal staan:

  • 1 juli – 31 augustus: Sint-Pietersplein Oostkamp
  • 1 juli – 31 augustus: Dominiek Savioterrein Ruddervoorde
  • 2 – 4 juli: Moerbruggeplein Moerbrugge
  • 18 – 22 augustus: Dorpsplein Waardamme
  • 20 – 22 augustus: Kerkplein Hertsberge
  • 27 – 29 augustus: Markt Baliebrugge

Bij de permanente tenten zal een bord aanwezig zijn met de geplande activiteiten. Ga zeker eens langs!

Zelf iets organiseren?

Verenigingen en ondernemers die een activiteit willen organiseren in een van de tenten kunnen voor concrete aanvragen en reservaties terecht op onze webshop.

Meer info: tel 050 819 900, vrijetijd@oostkamp.be.

op 01 juli 2021
Nieuwsoverzicht
LCP