HoRéCa: 8020 klinkt en trakteert deze zomer

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Bezoek je tussen 1 juli en 31 augustus minstens 4 keer een deelnemende horeca-zaak, dan maak je kans op een jaar lang lekker uit eten of een van de 35 horecawaardebonnen. Maar liefst 43 horeca-zaken nemen deel aan de actie.

Sinds begin juni kunnen we terug genieten van een gezellig terrasje, een frisse pint of een lekker dinertje. De Oostkampse horeca is blij opnieuw de deuren te kunnen openen, ze heeft het niet makkelijk gehad tijdens de corona-crisis. Om de horeca-zaken extra te ondersteunen bij de heropening heeft de gemeente de handen in elkaar geslagen met Shopping en Unizo om een grootste zomerse campagne uit te werken. Deze actie heeft de klinkende naam “HoRéCa! 8020 klinkt en trakteert” gekregen, waaraan 43 horeca-zaken deelnemen.

Hoe deelnemen?

Op 30 juni en 1 juli valt er bij elke Oostkampenaar een krantje in de bus met hierin de deelnemende horeca-zaken (ook te raadplegen via downloads op deze pagina). Met dit krantje heb je meteen een mooi overzicht van het Oostkampse horeca-aanbod, handig om bij te houden. In dit krantje zit er ook een spaarkaart: per horeca-bezoek krijg je 1 sticker. Heb je 4 stickers verzameld, dan kan je je volle spaarkaart inleveren bij een deelnemende horeca-zaak. Stickers verzamelen doe je tussen 1 juli en 31 augustus.

Prijzenpot

Met een volle spaarkaart maak je kans op een van de volgende prijzen:

  • 1 hoofdprijs: ga een jaar lang lekker uit eten, ter waarde van 900 euro
  • 5 prijzen: ontdek een van de 8020-toprestaurants ter waarde van 200 euro
  • 30 prijzen: horecawaardebon ter waarde van 50 euro

De winnaars worden begin september bekendgemaakt. Het wedstrijdreglement en de deelnemende horeca-zaken is te raadplegen op onze website.

Burgemeester Jan de Keyser: “We hebben allemaal onze zorgen gehad het afgelopen jaar. Nu de mogelijkheid er weer is om af te spreken met vrienden en familie, willen we ook de inwoners de kans geven om zoveel mogelijk te genieten van de vele gezellige en mooie horeca-zaken in 8020. Al na slechts 4 horecabezoekjes maken ze kans op een jaar gratis uit eten, ter waarde van 900 euro. Ik hoop dat velen gaan genieten van een hapje en drankje in de eigen gemeente en zo de horeca maar ook zichzelf erg gelukkig te maken. De zomer wordt er eentje van veel klinken en trakteren!”

op 29 juni 2021
Nieuwsoverzicht
LCP