EINDELIJK ... terug cultuur in het vooruitzicht

eindelijk - campagnebeeld (grote weergave)

We hebben een ongewoon jaar achter de rug, ook op cultuurvlak. Amper 3 voorstellingen konden in het najaar van 2020 plaatsvinden. Theaterzalen moesten hun deuren sluiten en de culturele sector ging in een maandenlange lockdown. We kozen voor (digitale) alternatieven, zoals cultuur in ’t licht waar we lokaal talent een podium gaven, maar iedereen miste het gevoel van een echte theaterbeleving.

Maar er is hoop! Dankzij de massale vaccinatie komt de weg naar de vrijheid elke dag dichterbij. Sinds 9 juni mogen de cultuurhuizen de deuren weer openen, eindelijk! Om deze heropstart te vieren en in de kijker te zetten, lanceert de cultuursector de campagne EINDELIJK, die je misschien al hebt opgemerkt op onze sociale media.

Ook in Oostkamp kijken we uit naar het nieuwe cultuurseizoen, waarin we opnieuw kiezen voor het thema UITVLIEGEN. We verlaten de vertrouwde theaterzaal in De Valkaart en vliegen voor onze voorstellingen ook uit naar unieke locaties zoals brouwerijen en kerken.

Begin augustus zal het programma van het nieuwe cultuurseizoen in jullie bus vallen, ticketverkoop zal eind augustus starten. Iets om naar uit te kijken!

op 09 juni 2021
Nieuwsoverzicht
LCP