Oostkamp | Stationsstraat in buurt van Guido Gezellestraat onderbroken voor verkeer op vrijdag 11 juni

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Stratenplan - locatie onderbreking Stationsstraat (grote weergave)
Op vrijdag 11 juni is Stationsstraat onderbroken voor doorgaand verkeer. Op de afbeelding zie je de locatie. Vanaf 14 juni voert Fluvius nutswerken uit in Guido Gezellestraat en Stationsstraat.

Stationsstraat onderbroken op vrijdag 11 juni

Op vrijdag 11 juni zal er een kraan op de rijweg staan om private bouwwerken te kunnen uitvoeren.  Op de afbeelding zie je de locatie. Auto's zullen er niet kunnen passeren, fietsers en voetgangers wel. Het kruispunt met de Guido Gezellestraat blijft toegankelijk.

! Alle woningen en handelszaken in de Stationsstraat blijven met de wagen bereikbaar via de ene of andere kant.

Zonder onvoorziene omstandigheden wordt de kraan 's avonds terug weggenomen en is doorgaand verkeer terug mogelijk.


Vanaf 14 juni: verkeerslichten in Stationsstraat | eenrichtingsverkeer in eerste deel Guido Gezellestraat

Fluvius legt nieuwe leidingen tussen de elektriciteitscabine in de Guido Gezellestraat en de Stationsstraat nummers 89/68 (richting rondpunt). De werken beginnen in week van 14 juni en duren een 3-tal weken. Fluvius verwittigt de betrokken bewoners. 

Gevolgen voor het verkeer:

  • Stationsstraat: het verkeer kan in beide richtingen beurtelings door; er komen verkeerslichten. Buiten de werkuren kan verkeer door zoals gewoonlijk.  
  • Guido Gezellestraat: eenrichtingsverkeer tussen Stationsstraat en Hendrik Consciencestraat, rijrichting A. Rodenbachstraat.

Heb je vragen hierover? De medewerkers van de dienst Publieke Ruimte helpen je graag verder: tel 050 819 880 of openbarewerken@oostkamp.be 

op 04 juni 2021
Nieuwsoverzicht
LCP