Maak een online afspraak

Maak online een afspraak (grote weergave)
Voor de dienstverlening van Burgerzaken moet je voor heel wat producten, zoals vernieuwing van rijbewijs, online een afspraak maken. Bedankt om hiermee rekening te houden.

De coronacrisis zorgde voor een herschikking in onze manier van werken. Je kunt voor heel wat zaken nog altijd zonder afspraak bij het Onthaal terecht, maar voor een aantal producten heb je wel een afspraak nodig.

  • Wanneer je bijvoorbeeld jouw identiteitskaart (eID), kids-ID, rijbewijs of reispas wilt vernieuwen, dan vragen we je om hiervoor een afspraak te maken. Dit kan via deze link Onthaal en burgerzaken.
  • Voor producten van de burgerlijke stand (bijvoorbeeld de registratie van de wilsverklaring euthanasie, erkenningen voor de geboorte, aangifte van een huwelijk) werken we al enkele jaren uitsluitend op afspraak. Een afspraak kan je maken via deze link Onthaal en burgerzaken.
  • Ook de dienstverlening voor niet-Belgen gebeurt al enkele jaren uitsluitend op afspraak. Dit blijft ook nu onveranderd. Je kunt hier online geen afspraak voor boeken, maar wel via de telefoon (050 819 890) Zo kunnen we met jou in gesprek gaan en nagaan wat jouw vraag exact is om jou nog beter van dienst te kunnen zijn.

Vind je online echt geen tijdsslot dat past, dan kan je ons ook altijd via telefoon (050 819 890) of e-mail (burgerzaken@oostkamp.be) bereiken om een geschikt moment voor jouw afspraak te zoeken.

op 30 juli 2021
Nieuwsoverzicht
LCP