Vacature: Administratieve ondersteuning voor het team Patrimonium (B1-3)

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

De gemeente, het OCMW en het Autonoom Gemeentebedrijf van Oostkamp vormen samen een dynamische organisatie die durft investeren in de toekomst. Oostkamp is een werkgever die stabiliteit, zekerheid en kansen biedt. Je komt terecht in een warme cultuur gebaseerd op acht interne waarden die de rode draad vormen in onze (samen)werking. Als teamlid word je nauw betrokken bij de teamwerking. We verwachten dat je verantwoordelijkheid opneemt en initiatief neemt. Dit alles met slechts één doel: een kwaliteitsvolle dienstverlening. 

Wij zoeken administratieve ondersteuning voor het team Patrimonium (B1-3)

We verwachten van jou;
dat je samen met jouw team instaat voor het administratief ondersteunen van het beheer van het patrimonium van de gemeente, het OCMW en AGB. Je helpt mee aan de planning van het deskundig team dat werken in eigen beheer uitvoert aan gebouwen.

We zien in jou;
een gedreven en klantgerichte teamplayer, die;

  • accuraat is en initiatief neemt,
  • planning in de vingers heeft
  • vlot schriftelijk als mondeling communiceert
  • creatief voor de dag komt
  • beantwoordt aan de waarden en cultuur van de organisatie
  • slaagt voor een capaciteitstest, niveau bachelor

Wij bieden jou;
een voltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur met een salaris in het B1-3-niveau.
Tegelijk kan je rekenen op een goede werksfeer, toffe collega’s, maaltijdcheques, 2e pensioenpijler en gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en vergoeding openbaar vervoer woon/werkverkeer en een plaats op de wervingsreserve voor alle geslaagde kandidaten.

Interesse of meer info?
Jouw kandidatuur moet ons uiterlijk op 15 juni 2021 bereiken via het sollicitatieformulier.
De kandidatuur moet vergezeld zijn van een uitgebreid curriculum vitae, een motivatiebrief en een kopie van jouw diploma.

Het functieprofiel vind je bij de downloads of bij de dienst Personeel, Siemenslaan 1, 8020 Oostkamp,
tel 050 819 830, e-mail: selecties@oostkamp.be.

De selectie bestaat uit een schriftelijke proef (een thuisopdracht die wordt verstuurd op 23 juni en in te dienen op 28 juni 9 uur), een jurygesprek (op 6 juli op afspraak) en een psychotechnische proef (inclusief capaciteitstest voor wie géén bachelorsdiploma heeft – op 8 of 9 juli op afspraak). Elke proef is eliminerend.

op 28 mei 2021
Nieuwsoverzicht
LCP