Uitkijken naar vakantie in 8020

Logies in 8020 (grote weergave)
We kijken stilaan uit naar de zomermaanden en maken plannen voor een deugddoende vakantie. Waar kan dit beter dan in eigen streek en gemeente? We sommen enkele verrassende en alternatieve logeerplaatsen op.

Hier wil je zeker een nachtje slapen:

 1. In een boomhut of boomtent
  Een overnachting bij Boomkamp is back to basics en tegelijk nét iets anders. Omringd door de natuur, en met zicht op een kasteeltje slaap je in een boomhut of -tent. De elegante houten constructies van de boomhutten zorgen voor avontuur op ongekende hoogtes, het zeil van de boomtenten bezorgt je het zalige kampeergevoel. Een boomhut en -tent hebben álles voor een onvergetelijke overnachting. Dus waarop wachten? Je kan avontuurlijk overnachten vanaf 2 juli tot 28 oktober. 

  Locatie: Lakebossendreef 4, Ruddervoorde. Reserveren via boomkamp.be of tel 0496 552 059.

 2. In een watermolen
  Kijk jij er ook naar uit om na de corona-crisis samen te komen met familie of een groep vrienden? Dit kan in Oostkamp in een beschermd monument. De Zingende Watermolen is een vakantiewoning voor groepen tot 21 personen. De molenschuur is binnenkort ook 200 jaar geleden gebouwd. Het meest bijzondere in deze ruime groepsaccommodatie is het mooi gerestaureerde interieur waarvan een oud molenmechanisme de eye-catcher is.

  Locatie: Watermolenstraat 2, Ruddervoorde. Reserveren via de website of tel 0476 582 490.

 3. In een yurt
  Deze mongoolse nomadentent kan zowel geboekt worden voor een romantische overnachting met z’n twee als voor een onvergetelijke vakantie met het ganse gezin! Een heerlijk ontbijt met huisgemaakte hoeveproducten, een grote tuin, zwemvijver en houtgestookte sauna … hoe uniek kan een verblijf in Oostkamp zijn!

  Locatie: Beverhoutstraat 37, Oostkamp. Reserveren via de website of tel 0473 762 427.
op 26 mei 2021
Nieuwsoverzicht
LCP