Hoe kunnen we ondernemers nog meer ondersteunen?

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Enquête (grote weergave)
Ben je ondernemer? Laat van je horen in de tweede ronde van het corona-impactonderzoek.

Onderzoek corona-impact Oostkamps ondernemerschap 2020 

In het najaar van 2020 vroegen we aan de Oostkampse ondernemers om de vragenlijst van het corona-impactonderzoek in te vullen. Dit onderzoek gebeurde in samenwerking met o.a. Universiteit Antwerpen, Unizo en de Vlaamse Vereniging voor Steden en Gemeenten (VVSG). Zij konden aangeven hoe ze onze ondersteuning in 2020 ervaren hebben. Wat deden we goed? Wat kon er beter? Wat is de impact van corona op je onderneming? Met deze antwoorden zijn we aan de slag gegaan en hebben we gekeken hoe we hen nog beter kunnen ondersteunen

Tweede wave impactonderzoek corona 2021 

Begin mei werd het corona-impactonderzoek opnieuw gelanceerd. Ben je een ondernemer (horeca, handel, diensten en bedrijven), dan vragen we jou om deel te nemen aan dit onderzoek. Op die manier willen we beter in de gaten houden hoe de Oostkampse ondernemingen zich economisch herstellen en hoe we hen kunnen ondersteunen.

Het onderzoek is volledig anoniem en neemt zo'n 10 minuten van je tijd in beslag. De bevraging wordt op vrijdag 25 juni afgesloten. Alvast bedankt voor je waardevolle medewerking! 

Doe mee aan het onderzoek

op 20 mei 2021
Nieuwsoverzicht
LCP