Vacature: Deskundige Communicatie (B1-3)

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

De gemeente, het OCMW en het Autonoom Gemeentebedrijf van Oostkamp vormen samen een dynamische organisatie die durft investeren in de toekomst. Oostkamp is een werkgever die stabiliteit, zekerheid en kansen biedt. Je komt terecht in een warme cultuur gebaseerd op acht interne waarden die de rode draad vormen in onze (samen)werking. Als teamlid word je nauw betrokken bij de teamwerking. We verwachten dat je verantwoordelijkheid opneemt en initiatief neemt. Dit alles met slechts één doel: een kwaliteitsvolle dienstverlening. 

Wij zoeken een deskundige communicatie (B1-3)

Wij verwachten van jou

Dat je liefde hebt voor communicatie en voor de burger. Dat geen enkel communicatiekanaal je vreemd is, zowel in woord als in beeld. Dat je je communicatietalenten inzet met stijl en kunde. Dat ook zakelijkere thema’s zoals wegenwerken je niet afschrikken. Dat participatie voor jou geen werkwoord meer is, maar een tweede natuur. Dat je denkt én doet. Dat je energie krijgt van een uitdaging of een deadline. Dat je probleemsituaties graag omdenkt tot creatieve oplossingen. Dat je elke dag weer mee het verschil wil maken. Dat je graag deel wil uitmaken van het team dat vorig jaar uitgeroepen werd tot Communicatieteam van het Jaar door Kortom vzw.

We zien in jou:

Een gedreven en klantgerichte teamplayer die

  • Accuraat is en initiatief neemt
  • Vlot schriftelijk en mondeling communiceert
  • Planning in de vingers heeft
  • Beantwoordt aan de waarden en cultuur van de organisatie
  • Minstens een bachelordiploma heeft, bij voorkeur in een communicatie-richting
  • Dynamisch en flexibel is

Wij bieden jou:

Een voltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur. Tegelijk kan je rekenen op een goede werksfeer, toffe collega’s en maaltijdcheques, 2e pensioenpijler en gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, vergoeding openbaar vervoer woon/werkverkeer en een wervingsreserve voor alle geslaagde kandidaten.

Interesse of meer info?

  • Jouw kandidatuur moet ons uiterlijk op 30 mei 2021 bereiken via het sollicitatieformulier op onze website.  De kandidatuur moet vergezeld zijn van een uitgebreid curriculum vitae, een motivatiebrief en een kopie van jouw diploma. 
  • Het functieprofiel vind je bij de downloads of bij de dienst Personeel, Siemenslaan 1, 8020 Oostkamp, tel 050 819 830, e-mail: selecties@oostkamp.be.
  • De selectie bestaat uit een schriftelijke proef, een jurygesprek en een psychotechnische proef. Elke proef is eliminerend.
op 12 mei 2021
Nieuwsoverzicht
LCP